22.12.2014 toate
Oraselul de poveste Orange – Bucura copilul din tine

Orange Moldova, in parteneriat cu Primaria Municipiului Chisinau, pentru al patrulea an consecutiv, a deschis in centrul capitalei Oraselul de Poveste Orange. Atmosfera de basm, animale din ghirlande, copaci parca sculptati din gheata si sute de mii de luminite au transformat scuarul Catedralei intr-un adevarat loc magic.

Si in acest an, luminitele oraselului de poveste au fost aprinse de catre directorul general al companiei Orange Moldova, Ludmila Climoc si primarul general al capitalei Dorin Chirtoaca.

Directorul General al Companiei Orange, Ludmila Climoc: „Deja traditional marcam impreuna inceputul sarbatorilor de iarna. Peste cateva clipe vom aprinde pentru al patrulea an consecutiv luminitele bradului Orange, aici, in inima capitalei. Vreau sa multumesc Primarului General pentru acest parteneriat frumos, care permite sa aducem in centrul capitalei suflul european al sarbatorilor de iarna. Si, desigur, multumesc clientilor nostri pentru faptul ca increderea lor in tot ceea ce facem ne permite sa realizam atat de multe lucruri frumoase pentru aceasta tara. Sper foarte mult ca acest orasel sa fie pe placul chisinauienilor, deoarece expresia multumirii oamenilor ne permite si noua sa traim din plin satisfactia muncii facute cu pasiune de intreaga echipa de la Orange.”

Dorin Chirtoaca, Primarul General al Municipiului Chisinau:
„Multumim pentru aceasta traditie companiei Orange. Intr-adevar, am reusit sa aducem feeria sarbatorilor de iarna in inima capitalei, aici in centru. Felicit compania Orange pentru faptul ca reuseste sa ne aduca aici o atmosfera adevarata, europeana, cu toate componentele ei.

Cu siguranta, cei mai incantati au fost vizitatorii. Acestia au facut poze, au dansat pe ritmurile muzicale ale interpretei Karizma si au simtit din plin atmosfera de sarbatoare.

Vizitator: „Este fain, este o atmosfera de sarbatoare, este putin frig, dar oricum este frumos. S-au straduit din plin”.

Vizitator: Bravo companiei Orange ca a organizat asa un eveniment frumos. Senzational, noi nu ne-am asteptat ca va fi asa de frumos si de interesant. Noi facem poze si ne distram”.

Vizitator: „Dispozitia este la maxim, este foarte frumos. Este o sarbatoare placuta pentru toata lumea”.

Vizitator: Este foarte frumos, si anul trecut era frumos, dar anul acesta este la fel de minunat. Cred ca peste o saptamana va fi mai placut. Vor fi mai multii si se va simti Anul Nou”.

Vizitator: „Suntem bucurosi ca autoritatile au dat voie sa se faca asa o frumusete in centrul orasului, e super”.

Vizitator: „Este o atmosfera destul de bogata, interesanta. Din pacate nu vedem ninsoarea astazi, dar speram ca pe viitor vom avea zapada, in rest e foarte bine”.

Vizitator: La noi, in Chisinau, in Moldova, putini sunt cei care pot sa faca o sarbatoare la fel de frumoasa.”

Oraselul de Poveste Orange va fi deschis zilnic, intre orele 12:00 si 22:00, pana pe 11 ianuarie 2015.