24.12.2014 toate
Fundatia Orange a dat startul campaniei Si tu poti fi Mos Craciun

Astazi, incepe a patra campanie de colectare de fonduri prin SMS "Si tu poti fi Mos Craciun” lansata de Fundatia Orange Moldova. Proiectul are drept scop ajutorarea familiilor numeroase de la noi din tara.

Astfel, pana pe data de 20 ianuarie 2015, clientii Orange pot face donatii prin transmiterea unui SMS la numarul scurt 7474. Valoarea unui SMS este de 8 lei (inclusiv TVA), iar numarul de mesaje care pot fi expediate este nelimitat.

Suma de bani colectata in cadrul campaniei, va fi dublata de catre Fundatia Orange, iar astfel vor fi sustinute mai multe familii cu multi copii din tara.

Pentru mai multa transparenta, pe parcursul desfasurarii campaniei, pe site-ul Orange este amplasat un contor online. Acesta are misiunea de a indica suma de bani colectata de la clientii companiei prin SMS-uri si dublata de Fundatia Orange.

lei
suma colectata si dublata de Fundatia Orange


Proiectul "Si tu poti fi Mos Craciun" este initiat de Fundatia Orange Moldova si implementat de catre Centrul de Informatii Universitare si Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al Republicii Moldova.

Rezultatele campaniilor precedente si rapoartele cu privare la implementarea proiectelor le gasiti pe http://fundatia.orange.md/.

In ani precedenti, gratie suportului acordat de catre clientii Orange si a donatiei facute de catre Fundatia Orange, au primit ajutor sub forma de bunuri 200 de familii, in care cresc si sunt educati cca 1500 de copii.

Rezultatele campaniei din anul 2014 le gasiti aici: