30.01.2015 toate
Popularitatea serviciilor Orange apreciata la concursul "Marca Comerciala a Anului 2014"

Orange Moldova a fost distinsa cu marele premiu la concursul „Marca Comerciala a Anului 2014”, la nominatia „Marca Consacrata”. Inalta apreciere este o recunoastere a popularitatii serviciilor Orange accesibile consumatorilor din tara noastra deja de 17 ani. Marele premiu reconfirma statutul companiei de operator #1 in domeniul telecomunicatiilor din Republica Moldova. Trofeul a fost inmanat Directorului General al Orange Moldova, Liudmila Climoc, in cadrul unei ceremonii oficiale organizata de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Orange Moldova este onorata sa fie premiata cu „Mercuriul de Aur” la acest concurs important pentru mediul de afaceri autohton. Notorietatea si puterea brandului Orange se datoreaza milioanelor de clienti aflati in reteaua noastra. Vreau sa le multumesc pentru votul de incredere acordat si pentru faptul ca apreciaza eforturile echipei Orange pe care le depune zilnic, in vederea mentinerii standardelor inalte de calitate, lansarii produselor inovative si a serviciilor utile si accesibile pentru toti locuitorii tarii. Fiecare reusita a noastra este si cea a celor peste 2 600 000 de clienti conectati la reteaua noastra, pentru ca ei sunt cei care ne inspira, ne face mai puternici si ne motiveaza sa oferim mai mult”.

Orange Moldova este cel mai popular operator de servicii in domeniul telecomunicatiilor din tara noastra. Investitiile companiei in transformarea noilor tehnologii in servicii utile si accesibile, asigura pozitia de lider in inovatii a Orange Moldova. Portofoliul sau de servicii este unul vast si include 2 premiere mondiale, HD Voice si HD Voice International.

 Serviciile Orange sunt sustinute si de oferte generoase. In 2014, compania a lansat cele bune Abonamente de pana acum– Colibri, Tigru si Delfin – potrivite fiecarui stil de comunicare. De asemenea, clientii Orange au fost primii care au avut posibilitatea sa procure la cele mai accesibile preturi, ultimele telefoane marca Apple – iPhone 6 si iPhone 6 PLUS.

Actualmente, operatorul detine cea mai extinsa arie de acoperire 3G+, disponibila pentru cca 99 la suta din locuitorii tarii. Gratie acestei tehnologii, serviciul Internet Acum 3G de la Orange este cel mai popular serviciu de internet fara fir din Moldova. La Orange, consumatorii se bucura din plin si de avantajele tehnologiei 4G. Cca 33% dintre ei, au acum acces la internet la viteza luminii, de pana la 150 de Mbps. In 2014, Orange Moldova a extins si reteaua WiFi gratuit in statiile de transport public si garile interurbane.

La Orange, clientii se bucura de experiente reusite de deservire. Serviciile companiei pot fi accesate pe tot teritoriul Moldovei, prin reteaua vasta de distributie ce cuprinde 3600 de puncte de vanzari sau serviciul clienti, care activeaza 24 din 24 de ore, inclusiv prin web – help.orange.md. In 2014, Orange Moldova a obtinut rezultate excelente gratie investitiilor in dezvoltarea si extinderea serviciilor oferite, precum si in activitatile de responsabilitate sociala, consolidate prin intermediul Fundatiei Orange Moldova. De la infiintarea sa si pana actualmente, Fundatia Orange a implementat cca 50 de proiecte in domeniul sanatatii, educatiei, ajutorului social populatiei si culturii, de care au beneficiat cca 180 de mii de persoane din toata tara.