13.02.2015 toate
Orange pentru copiii de la Cărpineni

Copiii din satul Cărpineni, din raionul Hînceşti vor avea unde să-şi petreacă timpul liber. Orange Moldova a amenajat în localitate un teren de joacă dotat cu utilaje moderne. Prin dezvoltarea proiectului compania şi-a propus să creeze o platformă de comunicare şi petrecere a timpului liber, pentru cei peste 3000 de copii de la Cărpineni.

Andrei Buhnă, Manager Suport Calitate şi Proiecte Vânzări Orange: „ Amenajarea acestei construcţii face parte din proiectul de RSC al Orange „Terenuri de joacă pentru copii”, care vine să reconfirme faptul că Orange investeşte în dezvoltarea regională a ţării noastre. Avem convingerea că prin intermediul activităţilor în aer liber copiii vor deveni mai sociabili, îşi vor dezvolta spiritul de echipă şi vor deprinde un mod sănătos de viaţă”.

Construcţia amplasată în apropierea magazinului companiei, a fost realizată graţie suportului financiar al Orange, în parteneriat cu autorităţile locale.

„Ne bucurăm foarte mult că terenul de joacă a fost dotat cu echipament modern şi că Orange Moldova ne-a oferit susţinerea de care avem nevoie. Astfel compania a reuşit să le ofere copiilor nu doar un cadou plăcut, dar şi utill”, a afirmat Ion Cărpineanu, Primarul satului Cărpineni.

Evenimentul de lansarea a fost însoţit de un concert muzical susţinut de interpretul de muzică populară Igor Cuciuc. Localnicii veniţi la inaugurarea terenului de joacă au avut parte şi de o tombolă cu surprize. Cei mai norocoşi au primit în dar accesorii Orange.

Anul trecut, cu suportul Orange Moldova au beneficiat de construirea terenurilor de joacă, copii din oraşul Taraclia şi satul Olăneşti, raionul Ştefan Vodă.