20.02.2015 toate
Vino la standul Orange Moldova în cadrul expoziţiei Moldagroteh

Primăvara începe activ pentru Orange Moldova. Vă invităm să participaţi la evenimentele organizate la standul Orange în cadrul Expoziţiei Internaţionale „Moldagrotech (spring)”, în perioada 04 – 07 martie 2015, la „Moldexpo”.

Aveţi ocazia să participaţi de la 12:30-13:30 la prezentarea intitulată „Tehnologii Informaţionale în Agricultură”, realizată de Telecom Pager SRL, partener Orange Moldova. Iar de la ora 13:45-14:45 va avea loc prezentarea „Optimizarea costurilor şi gestionarea eficientă a echipamentelor mecanizate”, realizată de Guava -7 SRL, de asemenea, partener Orange Moldova.

Prezentările vor avea loc pe 4 martie, la Moldexpo, în pavilionul nr. 3, în sala de conferinţe.

Pentru a participa la programul de prezentări vă invităm să completaţi formularele de aplicare aici:

Introduceţi codul din imagine

Orange Moldova îşi propune să prezinte serviciile inovative M2M, concepute pentru sectorul business. Acest tip de servicii, Machine to Machine (M2M) au drept scop integrarea diferitor dispozitive, senzori şi echipamente industriale sau de larg consum, în scopul automatizării proceselor de transfer de date, de monitorizare şi de control, în baza aplicaţiilor soft. Cu alte cuvinte, soluţiile M2M sunt implementate pentru a furniza companiilor posibilitatea de a presta servicii si produse de o calitate mai înaltă şi de a reduce costurile operaţionale.

Detalii despre soluţiile M2M, potrivite pentru monitorizarea GPS a transportului şi tehnicii agricole, le puteţi afla vizitând standul Orange Moldova în cadrul expoziţiei „Moldagrotech”.


Ne vedem la standul Orange în cadrul expoziţiei "Moldagrotech".