24.02.2015 toate
până la 1 GB zilnic, gratuit cu Internet Acum

Acum te bucuri şi mai mult de avantajele celui mai rapid Internet 4G din Moldova. La conectare la abonamentele Internet Acum primeşti până la 1 GB gratuit, în fiecare zi. Traficul gratuit este distribuit până la sfârşitul anului şi este valabil pe parcursul întregii luni.

În plus, la Orange ai modeme la preţ promoţional de doar 99 de lei pentru o experienţă unică pe Internet.

Oferta este disponibila şi pentru toţi cei care au deja abonament Internet Acum 4G sau Internet Acum 3G, pentru o plată unică de 100 de lei.

Reţeaua Orange 4G devine tot mai largă. Ai deja în 21 de oraşe cea mai mare viteză fără fir – de până la 150 Mbps şi cea mai mare acoperire 4G din ţară, iar reţeaua 3G+ îţi asigură o viteză de până la 42 Mbps, oriunde în peste 500 de oraşe  şi sate ale Moldovei.

Detalii despre noua ofertă Internet Acum 4G pot fi găsite aici.

1.5 GB gratuit la reîncărcare şi 5 GB gratuit la activare a cartelei Internet Acum PrePay

Cu Internet PrePay 4G ai acces la cea mai largă reţea 4G din ţară şi navighezi la cea mai mare viteză, de până la 150 Mbps, fără abonament şi plată lunară.

Astfel, fiecare client Internet Acum PrePay primeşte până la 1.5 GB gratuit, în dependenţă de vechimea în reţea, la fiecare reîncărcare a contului cu cel puţin 50 de lei.

Iar dacă eşti client nou Internet Acum PrePay, primeşti adiţional până la 5 GB gratuit, până la sfârşitul anului 2015, a câte 500 MB lunar la reîncărcarea contului cu o plată de cel puţin 50 de lei. Oferta este valabilă la activarea cartelei până pe 31 mai 2015.

Detalii despre noua ofertă Internet Acum PrePay pot fi găsite aici.