03.03.2015 toate
grăbeşte-te să activezi gratuit serviciul Tonuri de aşteptare
Adio tonuri monotone

Te plictiseşti ascultând tonuri monotone când îţi suni prietenii? E timpul să schimbi tradiţia şi să le dai exemplu. Activează Tonuri de aşteptare de la Orange şi întâmpină-i la telefon cu o melodie, un fragment de cântec sau un sunet special care îţi place.

grăbeşte-te să activezi gratuit serviciul Tonuri de aşteptare

Acum e cel mai potrivit moment pentru activarea serviciului, pentru că e absolut gratuită. Totodată, îţi oferim o melodie gratuită ca și ton implicit, cu care poţi distra prietenii o lună întreagă, fără să plăteşti. După ce îndrăgeşti melodia pe care ţi-o facem cadou, te poţi folosi de ea în continuare, la preţul de doar 8 lei pe lună.

Cum să activezi oferta?

activare la PrePay:

  • pe web: Accesează tonuri.orange.md, apasă pe "inreg.", introdu numărul de telefon şi codul de verificare primit prin SMS, după care tastează "inregistr."
  • prin SMS: Expediază un SMS cu textul REG la numărul 3000. Preţ SMS: 0,60 lei
  • prin apel: Formează 3000 şi urmăreşte instrucţiunile vocale. Preţ apel: 1 leu/min.

activare la Abonament:

  • pe web: Accesează tonuri.orange.md, apasă pe "inreg.", introdu numărul de telefon şi codul de verificare primit prin SMS, după care tastează "inregistr." gratuit
  • prin SMS: Expediază un SMS gratuit cu textul REG la numărul 3000
  • prin apel: Formează 3000 şi urmăreşte instrucţiunile vocale. Preţ apel: 1 leu/min.

 

0 lei pentru fiecare ton creat de tine

Surprizele nu se încheie aici. Fii original și înregistrează-ţi propriul ton. Nu uita să-l setezi pentru ca toți prietenii să-l audă când te sună. Înregistrarea sau încărcarea tonurilor personalizate este absolut GRATUITĂ doar la Orange.

Cum creezi gratuit propriul ton?

Există 2 metode prin care poţi crea un ton propriu :

1. Web: accesezi şi te loghezi în contul tău de pe pagina tonuri.orange.md → albumul meu → tonuri personalizate → încarcă ton nou.

Notă: pe web poți încărca orice melodie preferată, pe care ai descărcat-o sau o ai pe calculator. Fişierul audio pe care vrei să-l încarci trebuie să fie în formatul: mono, sampling rate=8000, (*.wav), A-Law și să nu depășească mărimea de 1MB.

2. Apel la 3000: înregistrează un mesaj vocal apelând 300014 şi setează-l ulterior ca ton de aşteptare pentru cei care te vor suna. Preţ apel la numărul 3000: 1 leu/min.

Plata lunară pentru serviciul Tonuri de aşteptare: 8 lei.