24.03.2015 toate
Împreună suntem Orange #1

Orange este operatorul #1 în Moldova. Cei mai mulţi oameni preferă serviciile noastre, vorbesc generos la telefon, se bucură din plin de lumea digitală şi de posibilitatea de a naviga pe net, oriunde şi oricând.

Împreună suntem Orange#1, pentru că orice reuşită a noastră se datorează clienţilor, alături de care trăim zi de zi o experienţă unică.



Reconfirmat. Orange este operatorul preferat de telefonie mobilă. Conform datelor oficiale, cei mai mulţi aleg serviciile noastre. În 2014, cei 2 500 000 de clienţi au vorbit aproape de două ori mai mult la mobil decât utilizatorii altor operatori. Exclusiv la Orange, fiecare are posibilitatea să comunice cu cei dragi la cel mai înalt standard de calitate a vocii HD Voice.

Suntem bucuroşi să răspundem necesităţilor crescânde de comunicare şi să surprindem mereu prin generozitate.

Şi experienţa digitală la Orange este cea mai solicitată. 7 din 10 utilizatori a Internetului de pe telefon aleg reţeaua Orange, cu cea mai largă acoperire, pentru a naviga la cele mai mari viteze 3G+ şi 4G, tehnologic disponibile pe piață.

Suntem responsabili. Orange este #1 în Moldova la achitarea taxelor în bugetul de stat. Pentru ca ne pasă, prin activitatea Fundaţiei Orange Moldova ne implicăm cu dăruire în viaţa cetăţenilor noştri. Suntem investitorul #1 de pe piaţa de telecomunicaţii în proiectele sociale din domeniul ocrotirii sănătăţii şi educaţiei.

Iubim şi apreciem fiecare membru al familiei noastre. Acum toţi clienţii care au plecat în alte reţele şi revin la Orange Abonament, primesc minute de fidelitate exact cât primeau până la portare, ca să se poată bucura în continuare de reduceri la telefoane, tablete şi accesorii. Detalii despre programul de fidelitate.

Şi pentru ca suntem #1, te invităm să sărbătorim împreună cu DJ-ul nr. 1 din lume - Armin van Buuren - pe 31 mai, la Moldexpo.

Datorita ție, împreună, suntem primii!

Orange - Operatorul mobil Numărul 1 din Moldova conform datelor ANRCETI.