31.03.2015 toate
2 500 000 de clienţi aleg Orange. Împreună suntem Orange #1

Orange este operatorul #1 în Moldova. Cei mai mulţi oameni preferă serviciile companiei, pentru că au şansa să vorbească generos la telefon, să se bucure din plin de lumea digitală şi să navigheze pe net, oriunde şi oricând.  Exclusiv la Orange, fiecare are posibilitatea să comunice cu cei dragi la cel mai înalt standard de calitate a vocii - HD Voice.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Orange este operatorul numărul 1 în ţara noastră, iar acest fapt a fost reconfirmat şi în anul 2014. Peste 2 milioane 500 de mii de clienţi aleg serviciile companiei, Orange devenind astfel cel mai preferat operator al clienţilor şi cel mai iubit brand. Vom continua să oferim o conectivitate de calitate şi vom reinventa relația cu clienții, pentru ca fiecare să trăiască zilnic o experienţă incomparabilă, experienţa Orange.  Le mulţumim tuturor pentru încredere”.

Statutul de operator #1 este confirmat şi de datele oficiale ale Agenţiei Naţionale pentru Reglementări în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei pentru anul 2014. Acestea arată că în 2014, cei mai mulţi au ales serviciile Orange, iar clienţii companiei  au vorbit aproape de două ori mai mult la telefonul mobil decât utilizatorii altor operatori.

Roman Bahnaru, Şef Adjunct Direcţia Executivă Reglementări ANRCETI: „Datele statistice arată că Orange Moldova este lider pe piaţa de telefonie mobilă din Moldova, după numărul total de utilizatori. Comparativ cu ceilalţi operatori, cei mai mulţi consumatori aleg să comunice  în reţeaua Orange. Lunar, la Orange oamenii vorbesc  la telefonul mobil mai mult decât media pe ţară”.

Orange este #1 în Moldova şi la achitarea taxelor în bugetul de stat.

Ion Prisăcaru, Şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat: „Dacă analizăm suma impozitelor total achitate la bugetul public naţional, cel mai mare contribuabil din ţara noastră este Orange Moldova, care achită anual cca 1 miliard de lei. De asemenea, în clasificatorul celor mai mari plătitori de TVA, în top se află Orange Moldova. Din totalul veniturilor acumulate de Serviciul Fiscal de Stat la bugetul public,  impozitele achitate de Orange constituie 4%”.

Pentru că Orange este operatorul numărul 1 din Moldova aduce la Chişinău, într-un show incendiar, pe DJ-ul numărul 1 din lume – Armin van Buuren. Spectacolul de excepţie, o premieră pentru ţara noastră, va va avea loc pe 31 mai, la Moldexpo.