07.04.2015 toate
7 din 10 utilizatori ai internetului de pe telefonul mobil aleg Orange. Împreună suntem Orange #1

Orange este operatorul digital #1 în Moldova. Cei mai mulţi oameni preferă reţeaua Orange, cu cea mai largă acoperire, pentru că se bucură din plin de o experienţa digitală unică. Doar la Orange toţi au posibilitatea să navigheze pe internet la cele mai mari viteze 3G+ şi 4G, tehnologic disponibile pe piaţă.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Orange Moldova este cel mai iubit operator de servicii din ţara noastră şi deţine cea mai largă acoperire cu cea mai rapidă viteză internet 3G+ şi 4G. 7 din 10 clienţi care folosesc Internetul de pe telefonul mobil aleg să navigheze în rețeaua Orange. Suntem pregătiţi să le oferim clienţilor noştri  experienţe unice şi să îi însoţim în transformarea digitală. Accesul la internet de calitate pe tot teritoriul Republicii Moldova reconfirmă statutul Orange de operator digital #1”.

La Orange, conectivitatea îmbunătăţită continuu  oferă mai multă mobilitate, eficienţă  în comunicare, dar şi posibilitatea de a rămâne competitivi în afaceri. Aproape 100% din populaţia Republicii Moldova se bucură de acces la internet 3G+ oriunde şi oricând, iar peste 1 milion de locuitori pot să beneficieze de toate avantajele 4G.

Denis Şova, Director „Cricova Vin” SA: „Pentru a conduce o afacere performantă în domeniul vitivinicol ai nevoie întotdeauna de mobilitate, iată de ce, eu sunt un utilizator fidel al internetului mobil. Orange este partenerul  meu nr.1 la capitolul servicii digitale, pentru că mă ajută să dirijez şi să eficientizez afacerea oriunde nu m-aş afla”.

Andrei Uncuţa, Directorul Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie: „La salvarea vieţilor umane orice secundă contează, iar aplicaţiile digitale în sănătate funcţionează doar în baza internetului de calitate. Acoperirea largă a internetului de la Orange a permis extinderea posibilităţilor centrului de imagistică ale spitalului. Reţeaua de calitate 3G+ şi 4G ne-a ajutat să creăm o reţea informaţională între instituţii pentru a oferi concluziile medicale, mai rapid şi 24 din 24 de ore”.

Anatolie Golea, Director Executiv al Agenţiei de ştiri „Infotag”: „Pentru un jurnalist mobilitatea este esenţială ca să-şi facă meseria profesionist. Internetul accesibil oriunde înseamnă să fii conectat tot timpul la informaţie şi să ţii pasul cu noutăţile apărute.  Performanţa reţelei 4G de la Orange permite urmărirea ştirilor în mare viteză, încărcarea şi descărcarea rapidă a filmuleţelor video, accesarea oricărei pagini complexe de internet. Cu 4G de la Orange totul devine mult mai ușor”.

Rapiditatea de navigare pe internet, simplitatea în utilizare, serviciile accesibile pentru toţi datorită celei mai largi reţele 3G+ şi 4G, îi determină pe cei mai mulţi oameni să aleagă Orange – operatorul digital #1 în Moldova.