09.04.2015 toate
Comunică cât îţi doreşti în străinătate cu serviciile Roaming de la Orange

Clienţii Orange vorbesc cu cei dragi atunci când se află în străinătate, atât cât îşi doresc. Cu noua ofertă Roaming şi aplicaţia Libon, comunicarea a devenit mai simplă şi mai accesibilă. Serviciile Roaming ale Orange au fost prezentate în cadrul expoziţiei „Turism. Odihnă. Hotele”, desfăşurate recent la Chişinău. La standul Orange din cadrul evenimentului a fost amenajată o zona specială, unde vizitatorii au putut testa şi cele mai potrivite telefoane pentru vacanţă.

Andrei Preaşca, Director BMS&CC Orange Moldova: „Clienţii Orange merită să se bucură de oferte avantajoase inclusiv şi atunci când se află peste hotarele ţării. Acum abonaţii noştri îşi pot activa serviciul Roaming având în cont doar 100 de lei. În plus, clienţii au posibilitatea să comunice chiar şi atunci când banii din cont se termină. La Orange ei pot vorbi în credit  până la 300 de lei, iar când revin acasă să îl achite. De  asemenea la activarea opţiunii Ţara Preferată, fiecare poate efectua apeluri cu până la 80% mai ieftine în ţara selectată.

Cei care călătoresc în străinătate au parte şi de cele mai bune tarife Roaming de la Orange dacă aleg operatorul recomandat în cadrul ofertei Orange Zone.  Pentru a suna, naviga pe net sau expedia mesaje la cele mai bune tarife şi fără a schimba numărul de telefon, Orange recomandă 33 de operatori din cele mai populare ţări. Detalii

Pentru ca fiecare să se bucure şi de mai multe avantaje, atunci când se află peste hotare Orange recomandă aplicaţia Libon. Detalii

Alexandru Popescu, Coordonator Marketing Orange Moldova: „Libon este o aplicaţie Orange cu ajutorul căreia fiecare poate comunica prin apeluri voce, mesaje şi schimb de imagini cu prietenii şi familia folosind conexiunea la internet. Toţi cei care au aplicaţia instalată pot discuta între ei oricând, oriunde şi oricât. Mai mult ca atât, clienţii Orange pot suna direct din aplicaţie spre numerele Orange Moldova cu numai 2 lei per minut, de oriunde din lume. Serviciul este disponibil tuturor clienţilor PrePay şi Abonament, iar toate apelurile vor fi tarifate direct din contul Orange.”

În cadrul expoziţiei turistice, vizitatorii au avut posibilitatea să testeze la standul Orange şi performanţele smartphonelor din seria Xperia – Z3 şi Z3 Compact. Telefoanele uimesc prin inteligenţă şi sunt potrivite pentru vacanţele pe litoral, pentru că sunt rezistente la apă iar posesorii lor pot face poze subacvatice.

La expoziţia „Turism.Odihnă.Hotele” din acest an au participat peste  100 de companii din Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Israel, România, Slovacia şi Turcia.