16.04.2015 toate
Orange #1 în loialitatea clienţilor

Orange este operatorul #1 în Moldova. Cei mai mulţi preferă serviciile companiei, pentru că vorbesc generos la telefon, se bucură din plin de lumea digitală şi de posibilitatea de a naviga pe net, oriunde şi oricând. Exclusiv la Orange, clienţii au posibilitatea să comunice cu cei dragi la cel mai înalt standard de calitate a vocii HD Voice.

Ludmila Nistorică, Director Marketing şi Comunicare Orange Moldova: „Clienţii iubesc brandul nostru pentru reţeaua de calitate, experienţa digitală şi accesul la servicii simple şi utile disponibile în toată ţara. Avem cele mai bune Abonamente, Internet Acum de calitate şi servicii PrePay accesibile. Răsplătim loialitatea clienţilor noştri cu bonusuri avantajoase şi minute de fidelitate pentru convorbiri naţionale şi internaţionale, care se pot transforma şi în reduceri la telefoane, tablete sau accesorii. Vă mulţumim pentru încredere”.

Operatorul #1 din Moldova răsplăteşte loialitatea generos. Cu cât clienţii rămân mai mult timp la Orange, cu atât au parte de mai multe beneficii.

Ce spun clienţii despre Orange

- „Îmi plac serviciile Orange. Sunt clientul companiei de vreo 6 ani şi nu m-a dezamăgit niciodată”.
- „Toţi prietenii mei sunt la Orange şi asta e alegerea potrivită pe termen lung. Pentru că aici am libertatea de comunicare oferită de cele mai bune Abonamente”.
- „Orange este numărul 1, ştie toată lumea. La Orange primesc multe minute de fidelitate şi mi-am cumpărat deja un telefon şi o tabletă”.
- „Orange este operatorul numărul 1 care răspunde necesităţilor mele de comunicare din toate punctele de vedere: calitatea excelentă a reţelei, gama largă de produse şi servicii, deservirea de calitate din magazine şi a asistenţei atunci când apelezi serviciul clientelă”.
- „ La Orange îmi place calitatea deservirii, calitatea conexiunii, dispozitivele interesante şi inovative, ofertele promoţionale şi proiectele sociale pe care le are compania”.

Conform statisticilor oficiale peste 2 500 000 de clienți aleg Orange.  In 2014, clienții operatorului au vorbit la telefonul mobil aproape de 2 ori mai mult decât clienții altor operatori din Moldova. De asemenea, 7 din 10 utilizatori a Internetului de pe smartphone au ales reţeaua Orange, cu cea mai largă acoperire, pentru a naviga la cele mai mari viteze 3G+ şi 4G, tehnologic disponibile pe piață.

Versiunea Desktop