21.04.2015 toate
Pe covorul roşu cu vedetele de film de la Cannes!

Luna mai - pentru industria cinematografiei, înseamnă Festivalul Internațional de Film de la Cannes. Ca în fiecare an, prestigiosul eveniment va aduna cele mai noi pelicule, care vor fi prezentate publicului în premieră. Iar pe covorul roșu vom putea admira cele mai faimoase vedete de cinema în ținute deosebite.

Ce-ar fi să vezi cu ochii tăi totul? Cu Orange dorința e ca și realizată. Orange este unul din partenerii evenimentului. Prin urmare, avem ceva bilete pentru cei mai activi și norocoși. Iar partea și mai bună, e că vei putea lua pe cineva cu tine.

Câștigă o călătorie pentru 2 la Cannes - răspunde la întrebări şi acumulează puncte!

În ce ţară are loc festivalul de film de la Cannes? În Franţa sau Spania? Răspunde corect la cât mai multe întrebări și câștigă-ți locul pe covorul roșu alături de vedete. Mai multe puncte - mai multe șanse de a ajunge la Cannes.

Regulile de joc sunt simple:

1. Expediază un SMS cu textul FILM la numărul 1991 (preţ/SMS = 10 lei) ca să te înregistrezi în joc.
2. Vei primi apoi întrebări cu 1, 2 sau 3 variante de răspuns.
3. Expediază mesaj cu cifra care corespunde răspunsului corect.
4. Primește 10 puncte pentru fiecare răspuns corect.

Câștigător va fi desemnat cel care a acumulat cele mai multe puncte. Deci, poți fi chiar tu!

Ne vedem la Cannes!

Perioada concursului: 21 aprilie  – 07 mai 2015.

Atenţie la fraude! Acest concurs este desfăşurat de Orange Moldova. Condiţiile de participare sunt expuse în Regulamentul Concursului. În cazul în care se solicită informaţii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reîncărcare, fie ţi se solicită să tastezi pe telefon diverse coduri pentru a confirma că eşti de acord să primeşti un premiu, te rugăm să ignori mesajele date, fie apelează Serviciul Clienţi Orange la numărul 777.
Regulamentul concursului