21.04.2015 toate
Samsung Galaxy S6 şi S6 edge cu cea mai bună ofertă de la Orange Moldova

Cele mai performante telefoane marca Samsung lansate oficial astăzi de Orange Moldova. Acum îţi poţi cumpăra smartphone-urile Galaxy S6 sau Galaxy S6 edge, la cea mai bună ofertă în rate de pe piată.

Noile telefoane te surprind prin performanţa fără comparaţie şi designul excepţional. Exclusiv la Orange găseşti smartphone-urile în varianta  Gold.

De ce să alegi noile telefoane Samsung

Design ce depășește toate așteptările. Ambele smartphone-uri au un design elegant, ultrasubţire şi realizate dintr-o îmbinare armonioasă de metal și sticlă. Pentru Galaxy S6 edge designerii au adăugat şi un ecran lateral pentru ca tu să ai parte de şi mai multă performanţă.

Încărcare rapidă. Nu-ţi mai face griji în legătură cu bateria pentru că acum îţi poţi încărca telefonul Samsung Galaxy S6 de 1,5 ori mai repede decât oricare dintre modelele anterioare.

Securitate sporită. Beneficiezi de un nivel de siguranță fără egal, datorită soluțiilor de securitate de înaltă eficiență ale telefonului  şi cititorul de amprente.

Claritatea fotografiilor. Cameră de 16 MP se pornește super rapid, în doar 0.7 secunde, apăsând dublu-click pe butonul Home. Cu aceste performanţe eşti mereu pregătit să surprinzi cele mai plăcute momente din viaţa ta, chiar și în condiții de iluminare slabă.

Experienţă digitală unică. Telefoanele sunt compatibile cu tehnologia 4G, pentru ca tu să poţi trăi o experienţă digitală plină de avantaje. Doar la Orange ai acum cea mai largă reţea 4G extinsă în peste 70 de localităţi ale Republicii Moldova şi poţi naviga pe net cu viteze de până la 150 Mbps.

Găseşte acum telefoanele Samsung Galaxy S6 şi S6 edge în magazinele Orange