24.04.2015 toate
HTC One M9 în cea mai bună ofertă în rate

Orange continuă să-ţi aducă cele mai noi super smartphone-uri din lume. Îţi prezentăm, acum iţi prezentăm noul HTC One M9- un telefonul surprinde prin eleganţa clasică, combinând stilul cu performanţa înaltă. Cu HTC One M9, obții mai mult din fiecare experienţă pentru că te poți bucura la maximum de avantajele telefonului mobil. Doar la Orange ai acum şi cea mai bună ofertă de procurare în rate.


De ce să alegi HTC One M9

Design impresionant. HTC One M9 are o carcasă integral metalică, design în două nuanţe de culori fără egal. Telefonul este ergonomic prevăzut cu margini în oglindă, pentru ca să poţi ţine dispozitivul în mână fără niciun efort.

Experienţă sonoră cinematografică. În parteneriat cu Dolby, HTC One M9 recreează efectul de sunet surround 5.1. Cu un sunet real pe două canele, stâng şi drept, trăieşti o experienţă ca la cinematograf. HTC BoomSound™ cu Dolby Audio îţi oferă sunet optimizat, chiar şi din surse online cu canale multiple, precum YouTube.

Imagini incredibile. Fă-i pe ceilalţi să se minuneze. Camerele foto ale noului HTC One M9 sunt proiectate să surprindă fiecare moment la o calitate uimitoare, pentru ca tu să le poți retrăi mereu. Îmbunătăţite continuu, acum cu 20 MP, te ajută să obții imagini clare şi selfie-uri de calitate. Filtrul din safir îți protejează obiectivul de zgârieturi, astfel încât camera rezistă mai mult timp.

Acces rapid la fotografii. Cu atât de multe imagini incredibile, ar putea deveni dificil să le arăţi instantaneu prietenilor tăi pe toate. Smartphone-ul te ajută să păstrezi toate fotografiile și videoclipurile tale într-un singur loc, să ai acces la ele prin comenzi simple de căutare şi să le arăţi instantaneu celor dragi. Galeria One îți pune la îndemână întreaga ta colecție, iar tu poţi căuta în funcţie de dată, loc, eveniment, album, sau chiar imagini în sine.

Experienţă digitală unică. Smartphone-ul este compatibil cu tehnologia 4G, pentru ca tu să poţi trăi o experienţă digitală plină de avantaje. Doar la Orange ai acum cea mai largă reţea 4G extinsă în peste 70 de localităţi ale Republicii Moldova şi poţi naviga pe net cu viteze de până la 150 Mbps.

Găseşte acum super telefonul HTC One M9 în magazinele Orange.