27.04.2015 toate
Orange – alegerea #1 pentru afacerea ta

Orange, operatorul #1 din Moldova vă invită la cel mai important eveniment din domeniul telecomunicaţiilor „Moldova ICT Summit 2015”. Şi în acest an compania este partenerul forumului, în cadrul căruia va prezenta servicii inovative de comunicare pentru clienţii corporativi. Cei interesaţi de inovaţii şi dispozitive de ultimă generaţie, care suportă tehnologiile moderne, le vor putea testa la standul amenajat de Orange în zona Expo.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Orange Moldova deţine un portofoliu impresionant de inovaţii, printre care şi două premiere mondiale HD Voice şi HD Voice internaţional. Obiectivul nostru este de a transforma cele mai performante tehnologii în servicii utile şi accesibile pentru toţi. Am investit cu încredere în dezvoltarea reţelelor 3G+ şi 4G, astfel încât internetul de calitate accesibil în toată ţara, să fie un real suport pentru progresul businessului. Aceasta reconfirmă statutul nostru de operator #1 privind dezvoltarea infrastructurii şi crearea unui mediu favorabil, pentru progresul afacerilor în Moldova”.

In cadrul sesiunilor „Moldova ICT Summit 2015”,  Orange va împărtăşi cu participanţii la forum experienţa sa de succes în sectorul TELCO. Cei prezenţi vor avea posibilitatea să cunoască avantajele dispozitivelor Sony, soluţii digitale pentru optimizarea proceselor de business, dar şi soluţii convergente pentru dezvoltarea afacerilor etc. Prezentările Orange vor avea loc pe 29 aprilie, cu începere de la ora 14:00, în Sala de conferinţe, et. 2, a Palatului Republicii.

Peste 1000 de participanţi şi-au anunţat prezenţa la forul internaţional, care se va axa pe creşterea competitivităţii sectorului TIC, securitatea cibernetică, mecanisme de dezvoltarea a afacerilor cu ajutorul soluţiilor digitale etc.

„Moldova ICT Summit 2015”, are loc în perioada 29-30 aprilie, la Palatul Republicii din Chişinău.