04.05.2015 toate
Orange – alegerea #1 pentru afacerea ta

Orange Moldova este alegerea #1 pentru dezvoltarea afacerilor în Moldova. În calitate de partener, compania a participat la cel mai important eveniment din domeniul telecomunicaţiilor „Moldova ICT Summit 2015”. În cadrul forumului, Orange a prezentat soluţii şi servicii inovative de comunicare pentru clienţii corporativi.

Sergiu Postică, Director Strategie şi Dezvoltare, Orange Moldova: „Domeniul telecomunicaţiilor este unul indispensabil pentru dezvoltarea afacerilor şi a economiei ţării. Iată de ce, Orange Moldova investeşte cu prioritate ş îmbunătăţeşte infrastructura TELCO. Actualmente deţinem cea mai largă reţea 3G+ şi 4G, fapt ce ne permite să le oferim clienţilor noştri mai multă mobilitate şi soluţii inovative pentru eficientizarea afacerilor. Pentru sectorul de business suntem alegerea #1, întrucât asigurăm servicii accesibile şi de calitate în toate regiunile Moldovei”.

Operatorul #1 din Moldova oferă clienţilor săi o experienţă digitală unică şi răspunde continuu necesităţilor de comunicare crescânde. În sprijinul dezvoltării sectorului de afaceri au fost create servicii şi soluţii potrivite pentru fiecare.

Stela Corpacian, Manager Performanţă şi Calitate, Orange Moldova: „Clienţii Orange au acces la un portofoliu larg de soluţii şi servicii digitale, aşa cum este semnătura mobilă. Serviciul deschide noi oportunităţi pentru eficientizarea afacerilor, întrucât îţi oferă posibilitatea să semnezi electronic acte, declaraţii sau cereri de la distanţă, pentru diverse servicii, publice sau comerciale. Cu semnătura mobilă gestionarea afacerilor e mai simplă, mai comodă şi mai sigură”.

Anatolie Bulgaru, Manager Soluţii Automatizate Orange Moldova: „Orange Moldova a susţinut dintotdeauna clienţii săi oferindu-le soluţii complexe pentru dezvoltarea businessului, ajustate la necesităţile lor. Având o reţea calitativă de transport de date, mobilă şi fixă, putem să răspundem la toate schimbările sau provocările care au loc pe piaţă”.

Serviciile şi soluţiile Orange, reprezintă un suport real pentru buna gestionare a businessului şi a eficientizării cheltuielilor, o spun partenerii companiei.

Andrei Dogeanu, reprezentant companie parteneră din România: „Orange Moldova oferă cele mai inteligente şi performante soluţii digitale pentru eficientizarea businessului. Fie că vorbim de o tabletă sau un smartphone, la Orange ai soluţia perfectă pentru a gestiona afacerea”.

Sergiu Munchevici, reprezentant companie parteneră din Republica Moldova: „Utilizăm serviciile Orange destinate mediului de afaceri de mai bine de 10 ani. Suntem prezenţi în toată ţara, iar cu ajutorul tehnologiilor Orange, am reuşit să optimizăm cheltuielile pentru serviciile prestate de noi”.

Orange Moldova este alegerea #1 pentru dezvoltarea afacerilor în Moldova şi deţine o infrastructură avansată ce permite implementarea mai multor soluţii pentru dezvoltarea businessului.

Mai multe detalii aflaţi pe www.orange.md/business.