02.06.2015 toate
Dj #1 Armin van Buuren a avut o prestaţie explozivă

Orange Moldova, operatorul #1, a adus într-un concert incendiar Dj #1 Armin van Buuren. Legendarul artist, considerat pentru al cincilea an consecutiv, cel mai tare DJ, a oferit o seară explozivă şi un show de excepţie pentru toţi împătimiţii de muzică electronică.

Ludmila Nistorică, Director Marketing și Comunicare Orange Moldova: „Orange este operatorul #1 din Moldova şi suntem foarte mândri că am adus la Chişinău, DJ-ul #1 din lume. Ne bucură faptul că am reuşit să oferim tuturor un show muzical de excepţie, în compania celui mai iubit DJ internaţional. Generozitatea cu care le mulţumimcelor 2 milioane 500 de mii de clienţi pentru că aleg serviciile noastre, reconfirmă faptul că Orange este operatorul #1 în Moldova dar şi cel mai iubit brand”.

Fanii muzicii trance au dansat pe ritmuri incendiare de spectacol de muzică şi lumini, Armin van Buuren, oferind cel mai tare show organizat vreodată în Moldova. Chir din primele clipe după ce a urcat pe scenă, legendarul DJ i-a invitat pe toţi participanţii la un adevărat maraton electro.

Armin van Buuren, DJ olandez: „Bună seara, Moldovaaaaaaa! Sunt foarte fericit că mă aflu astăzi aici! Sunteți pregătiţi pentru o stare de trance? Haideţi, toţi, mâinile sus!”

Prestaţia fără reproş a renumitului DJ i-a ţinut pe val pe petrecăreţi până după miezul nopţii. Accesul la spectacolele muzicale susţinute de artişti internaţionali, reconfirmă faptul că Orange Moldova oferă tot ce e mai bun pentru clienţii săi, fie că este vorba de servicii, produse sau evenimente culturale.

Ce spun fanii despre prestaţia DJ-ului #1?

-„Armin van Buuren este cel mai tare. Atmosfera este super, iar el mixează excelent.”;
- „Mulţumim Orange pentru aceste clipe inedite de „trance of life”. Apreciem mult acest fapt, pentru că este o iniţiativă extraordinară.”;
- „Sunt un mare fan Armin van Buuren, l-am aşteptat demult la Chişinău. Muzica electronică pe care ne-o prezintă este la înălţimea aşteptărilor.”;
- „Armin face o treabă bună. Mulţumim Orange pentru că l-au adus pe Armin la noi în ţară şi pentru un show de nota 10.”;

Chişinăul a devenit pentru câteva ore o capitală multinaţională. Concertul susţinut de Armin van Buuren a devenit punct de atracţie pentru sute de vizitatori nu doar din Moldova, dar şi din România şi Ucraina.

Alexandru: „Noi am venit din Ucraina şi mă bucur foarte mult că am avut această posibilitate, să mă aflu astăzi aici. Sunt foarte fericit. Armin este ca şi Dumnezeu, este un rege”.

Ivan: „Totul este super şi mă bucur foarte mult că am venit în Moldova. Oamenii sunt pozitivi, iar Armin e superb”.

Telefoane inteligente şi concursuri interactive

Pentru ca, prezenţa DJ-ului #1 din lume la Chişinău să fie trăită la maxim, Orange Moldova a organizat o gamă diversă de concursuri interactive cu implicarea clienţilor săi. Cei mai dinamici şi activi sau bucurat de premii valoroase. Trei dintre tinerii veniţi la concert au fost premiaţi cu câte un smartphone HTC, fiind desemnaţi câştigători ai unui concurs organizat de Orange pe 31 mai.   La eveniment a  fost organizată şi o zonă expo, în care împătimiţii de gadget-uri au avut posibilitatea să testeze şi să descopere  cea mai tare experienţă sonografică alături de cele mai performante telefoane marca HTC.

Mihai Nodea, Manager Regional HTC: Suntem fericiţi să fim din nou parteneri cu Orange Moldova la unul din evenimentele special pe care le-au pregătit pentru publicul din Moldova. Invităm clienţii Orange în magazinele companiei pentru a testa smartphonele HTC One M9, dotate cu cea mai buna tehnologie în materie de sunet. Cu siguranţă se vor bucura de o experienţă inedită şi vor beneficia de cel mai bun preţ la achiziţia acestora”.

DJ-ul #1 în lume, Armin van Buuren, a reușit să-i electrizeze pe spectatori ore în şir, oferind un spectacol excepţional. Pe lângă DJ renumiţi care au mixat la Chişinău graţie primului operator de telefonie şi internet mobil din ţară au fost Above and Beyond, David Guetta Andrew Rayel şi alţii.