17.08.2015 toate
Seri distractive în familie la Orange Cinema

Momente inedite, filme în aer liber, valuri de surprize şi multă distracţie. Toate au dat tonul și culoarea zilelor fierbinți de vară la Orange Cinema. Pentru a promova arta cinematografică şi divertismentul în regiunile Moldovei, pentru al 4-lea an consecutiv, Orange Moldova a invitat  familiile să împărtăşească împreună momente speciale în 6 oraşe ale ţării, precum: Ungheni, Fălești, Edineț, Cahul, Leova și Ceadâr Lunga.

Ludmila NISTORICĂ, Director Marketing şi Comunicare, Orange Moldova: „Orange Moldova şi-a propus să facă serile de vară mai distractive şi mai interesante, pentru toata familia.  Şi la ediţia actuală am  oferit posibilitatea celor care rămân vara în oraşe, să se bucure de cât mai multe activităţi estivale. Prin acest proiect am contribuit la dezvoltarea culturală regională a țării noastre, iar acest fapt reconfirmă angajamentele noastre asumate prin strategia noastră de RSC”.

Distracţia a atins cote maxime, iar surprize au fost pregătite pentru fiecare. În zonele special amenajate, mici spectatori au cucerit înălţimi, au luat cu asalt toboganele, au jucat sumo, fotbal şi diverse jocuri video. Iar când s-a lăsat amurgul, de la mic la mare au fost invitați în fața marelui ecran pentru a urmări în aer liber desene animate şi filme artistice. Buna dispoziţie a fost menţinută de mai mulţi interpreţi autohtoni precum Pasha Parfeni, Aliona Moon, Dara, Andy Oancea şi alţii. Astfel, Orange Cinema a devenit o sărbătoare pentru întreaga familie.

Ana Cojocaru, spectatoare: „ Ne place foarte mult, pentru că este vesel, interesant şi frumos. La noi în localitate nu sunt organizate prea des asemenea evenimente, iată de ce ne bucurăm la maxim”.

Elena, 10 ani: "Sunt aici cu prietenii. Mi-a plăcut foarte mult trambulina şi ne-am distrat alături de mascote".

Petru Chiriac, părinte: „Compania Orange a organizat o sărbătoare foarte frumoasă pentru oraşul nostru. Aici fiecare are parte de distracţie, de la copii, părinţi şi până la bunici. Mulţumim Orange pentru atmosfera excepţională”.

În toate cele 6 localităţi, pe lângă activităţile distractive, cei interesaţi să cunoască mai multe informaţii despre utilizarea internetului pe smartphone au avut posibilitatea să participe la seminare dedicate, organizate de Orange. Trainingurile s-au bucurat de un succes enorm, iar participanţii au primit sfaturi utile şi răspunsuri la toate întrebările de la voluntarii Orange. Accesul la seminare a fost gratuit.

Svetlana BULICANU, Voluntar Orange Moldova: „ În cadrul trainingului am oferit mai multe sfaturi utile pentru toţi cei interesaţi de internet, în special pentru cei care deţin sau îşi doresc să procure un smartphone. Am oferit detalii despre utilizarea e-mail-ului, reţelelor de socializare, mecanisme de căutare a informaţiilor importante pentru ei şi altele”.

Orange Cinema s-a aflat la cea de-a 4 ediţie. De la lansarea sa, locuitorii din peste 20 de orașe din țară au devenit beneficiari ai proiectului.