18.08.2015 toate
Cupa Orange la Rugby pe plajă

Pentru al 4-lea an consecutiv cele mai profesioniste echipe au intrat în cursa pentru Cupa Orange la Rugby pe plajă. Unul din cele mai frumoase evenimente sportive din ţara noastră a fost găzduit şi la această ediţie de plaja de la Vadul lui Vodă. Competiţia a fost organizată de Federaţia de Rugby din Republica Moldova, al cărui partener este Orange Moldova.

Ludmila Nistorică, Director Marketing şi Comunicare: „Orange Moldova este un susţinător fidel al sportului, iar parteneriatul nostru cu Federaţia de Rugby este unul de succes, întrucât ne bazăm pe aceleaşi valori: spiritul activ de viaţă, competiţia şi dorinţa de a fi mereu #1. Showul balonului oval pe nisip a fost unul impresionant, iar noi suntem mândri că tot mai mulţi spectatori vin an de an să urmărească competiţia. Aceasta reconfirmă faptul Orange Moldova contribuie cu succes la promovarea valorilor sportului în ţara noastră”.

Competiţia de rugby s-a dat timp de două weekenduri, iar participanţii au dus o luptă acerbă pentru trofeu. Competiţiile s-au desfăşurat la doua categorii de vârstă, junior şi seniori. Alături de echipele masculine şi cele feminine au înregistrat performanţă, frumoasele sportive dând dovadă de mult profesionalism. În competiţie au participat 4 categorii de sportivi, meciurile fiind jucate pe 3 stadioane.

Astfel, locurile I în clasament au fost ocupate:

- categoria seniori - CSR Lupii Albi;
- categoria senioare - CSR Lupii Albi;
- juniori U-14 - RC Ciorescu - Rugby;
- junioare U-14  - SSSRAR Chişinău.

Performanta excepţională demonstrată de sportivi a fost răsplătita de Orange Moldova cu premii. Rugbiştii din echipele câştigătoare au primit în dar telefoane mobile.  În cadrul Cupei Orange la Rugby pe Plajă ediţia 2015 au fost desemnaţi cei mai buni jucători: Sergiu Oprea şi Revenco Adriana. Ei au primit în dar din partea Orange câte o tabletă. În semn de mulţumire pentru aportul la promovarea rugby-ului in Moldova, Federaţia de profil a oferit operatorului #1 de telefonie şi internet mobil un trofeu.

Vasile Revenco, Preşedintele Federaţiei de Rugby din Moldova: ”Cupa Orange la Rugby pe plaja a devenit o competiţie tradiţională, fiind în aceste clipe cel mai important eveniment de profil, al verii. Pentru aportul considerabil la dezvoltarea rugby din Moldova se decernează acest trofeu companiei Orange Moldova!”

Suporterii din tribune s-au bucurat de un spectacol de excepţie, plin de emoţii şi distracţie.
Pavel Sîtnic, spectator: „Eu pentru prima dată urmăresc un meci de rugby pe teren, până acum am văzut doar la televizor. Este foarte interesant şi cu siguranţă voi mai merge şi la alte competiţii”.

Ştefan Colesnic, spectator: „Eu am venit special la Nistru pentru a urmări finala. Este un meci frumos şi am reuşit să îmbinăm utilul cu plăcutul, adică ne odihnim şi ne bucurăm de sport”.

Federaţia de Rugby din Moldova se bucură de suportul Orange de 6 ani, sportivii noştri fiind susţinuţi la mai multe competiţii.