24.09.2015 toate
Oferte avantajoase de la Orange pentru oamenii de afaceri, la B2B EXPO

Orange Moldova – partenerul digital al oamenilor de afaceri - invită la cel mai important forum de business din ţara noastră. La eveniment, în calitate de partener general, compania va prezenta servicii inovative de comunicare pentru clienţii corporativi, soluţii convergente pentru dezvoltarea businessului, precum şi va lansa noi oferte avantajoase destinate segmentului de întreprinderi mici şi mijlocii. Expoziţia – forum B2B se va desfăşura în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2015, la Moldexpo.

Andrei Preaşca, Director B2B, Orange Moldova: „Orange Moldova investeşte cu prioritate în dezvoltarea reţelelor 3G+ şi 4G, la fel şi în reţelele de internet prin fibră optică, iar astăzi la Orange internetul de calitate accesibil în toată ţara reprezintă un real suport pentru progresul businessului. Suntem şi vom continua să fim un partener de încredere al clienţilor noştri corporativi, pentru că aducem continuu noi oferte avantajoase, servicii accesibile şi soluţii utile pentru inovarea şi transformarea afacerilor. Unele dintre ele le vom prezenta la B2B EXPO, unde îi aşteptăm pe toţi cei care îşi doresc să devină competitivi pe piaţă cu ajutorul tehnologiilor digitale”.

Orange Moldova este un operator digital care sprijină continuu eforturile clienţilor de a-şi creşte succesul în afaceri. La eveniment, cei interesaţi de inovaţii şi dispozitive de ultimă generaţie compatibile cu tehnologiile moderne, le vor putea testa la un stand amenajat de Orange în zona Expo. Vizitatorii vor putea face cunoştinţă cu soluţiile inovative propuse de companie pentru gestionarea businessului la distanţă. De asemenea, oamenii de afaceri care preferă gadgeturile marca Samsung sunt aşteptaţi la un seminar specializat unde vor cunoaşte mai îndeaproape noile oferte şi avantajele dispozitivelor. Seminarul va avea loc pe data de 01.10.15, orele 10:45-11:45, în cadrul Moldexpo, pavilionul 2.

B2B EXPO este cea mai importantă platformă de comunicare business din Moldova. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru agenţii economici în vederea stabilirii de noi contacte, parteneriate, identificarea unor soluţii sau posibilităţi noi de gestionare a afacerii.