Afaceri
Orange – mai aproape de afaceri de succes

Orange Moldova este un operator digital care sprijină continuu eforturile clienţilor săi de a-şi creşte succesul în afaceri. În calitate de partener general, compania a participat la cel mai important forum de business mic şi mijlociu din ţara noastră – B2B EXPO, desfăşurat în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2015, la Moldexpo. În cadrul evenimentului, la standul Orange reprezentanţii mai multor agenţi economici interesaţi de tehnologii au testat dispozitive de ultimă generaţie, compatibile cu tehnologiile moderne. Oamenii de afaceri au fost invitaţi să participe şi la un seminar specializat unde au cunoscut mai îndeaproape noile oferte şi avantajele dispozitivelor marca Samsung. De asemenea, Orange Moldova a prezentat servicii inovative de comunicare pentru clienţii corporativi, dar şi soluţii convergente destinate dezvoltării businessului.

Andrei Preaşca, Director B2B, Orange Moldova: „Orange Moldova este partenerul digital de încredere al oamenilor de afaceri. Sprijinim zilnic eforturile clienţilor noştri de a-şi dezvolta businessul şi le punem la dispoziţie cele mai inovative tehnologii, oferte avantajoase, dar şi servicii convergente accesibile şi utile. Vom continua să-i însoţim în transformarea digitală, pentru ca, clienţii noştri să devină şi mai competitivi pe piaţa din Moldova. Constant, vom îmbunătăţi procesele de business, pentru a îi apropia de ceea ce este mai important pentru ei”.

Aşa cum telecomunicaţiile sunt indispensabile pentru dezvoltarea afacerilor, Orange Moldova îmbunătăţeşte continuu ofertele dedicate sectorului B2B. Pentru eficientizarea cheltuielilor, oamenii de afaceri pot alege Abonamente Business Nelimitat îmbunătățite.

Daniel Neagu, Manager Vânzări Corporative, Orange Moldova: „Abonamentele Business Nelimitat oferă clienților posibilitatea să comunice nelimitat prin apeluri și SMS cu toți partenerii din țară, în fiecare zi și la orice oră. La fel, în aceste abonamentele  sunt incluse şi minute pentru apeluri internaționale, pentru ca clienţii Orange să poată comunica în voie cu partenerii de peste hotare. Vestea bună din 1 octombrie constă în majorarea traficului Internet mobil inclus în Abonamentele Business Nelimitat, ceea ce permite mai multă libertate în navigarea pe net și corespondența de afaceri online”.

Mai multe detalii aflaţi aici.

Orange Moldova oferă clienţilor săi o experienţă digitală unică şi răspunde continuu necesităţilor de comunicare crescânde. Compania investeşte cu prioritate în dezvoltarea infrastructurii din toată ţara pentru a oferi acces la serviciile sale oriunde şi oricând. Actualmente Orange  deţine cea mai largă reţea 3G+ şi 4G, cu viteze de până la 150 de Mbps, fapt ce le oferă utilizatorilor mai multă mobilitate. Clienţii Orange au acces la un portofoliu larg de soluţii şi servicii digitale aşa cum este semnătura mobilă, Oficiul Pro etc. Pentru mai multe detalii despre serviciile business ale companiei vizitaţi secţiunea business.