Orange Smart Store - o experienţă creată pentru tine

Orange Moldova a inaugurat joi, 1 octombrie, primul Smart Store din ţara noastră. Astfel, după Franţa, România şi Polonia, RM a devenit a patra ţară în Grupul Orange, unde a fost deschis un magazin cu un concept revoluţionar, ideal pentru comunicarea multidimensională cu clienţii.

„Strategia noastră pentru următorii 5 ani este construită în jurul clientului şi dorinţei de a-l conecta cu ceea ce este esențial pentru el, prin intermediul unei experienţe incomparabile. Noul concept de Smart Shop este un exemplu ce ilustrează această strategie. Le propunem clienților un spațiu inovator şi o călătorie digitală completă, în care să poată descoperi toate avantajele pe care tehnologia le poate aduce în viaţa de zi cu zi.”, a declarat Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

Un nou design, inspirat din viața de zi cu zi

Clienții vor descoperi un magazin mai mare decât până acum, amenajat într-un stil cald și primitor. Întregul design a fost dezvoltat pentru a încuraja dialogul și pentru a-i invita pe clienți să descopere cele cinci zone principale ale magazinului, ce reflectă diferite medii în care folosim tehnologia: starea de bine, familie, în mişcare, distracţie, afaceri.

O nouă experiență de cumpărare

Orange Smart Shop este în întregime digital, gândit pentru a le oferi clienților răspuns la aşteptările pe care le au atunci când ajung în magazin: timp redus pentru soluționarea cerințelor, o abordare personalizată a ofertelor și soluții pentru petrecerea cât mai plăcută a timpului de așteptare, cu acces liber la Internet prin Wi-Fi în magazin. Aici, clienții primesc bon de ordine şi pot urmări ofertele pe 10 ecrane interioare, plasate în toate zonele magazinului. Modul personalizat de deservire a clienţilor în magazin permite acestora ca în timpul aşteptării să descopere inovaţiile magazinului şi să savureze o cafea, la etajul 2, în Orange Cafe.

O altă noutate a Orange Smart Shop este vitrina interactivă cu ecran tactil. Datorită acesteia, vizitatorii magazinului pot cunoaşte de sine stătător caracteristicile dispozitivelor expuse, pot verifica compatibilitatea acestora cu accesoriile, gama de culori disponibile şi oferta existentă. În incinta Orange Smart Store persoanele juridice se bucură de deservire personalizată într-o zonă special amenajată. Aici, ei primesc tot suportul consultantului pentru a identifica cele mai avantajoase soluţii pentru afacerile lor.

Gamă impresionantă de dispozitive

La Orange shop, clienţi pot testa un număr impresionant de peste 600 de accesorii, peste 50 de dispozitive inteligente de la producători precum Apple, Samsung, Sony, Fitbit, iHealth şi MyKronoz, cele mai noi căşti Sennhaiser, UR, Jabramove, BEATS, precum şi boxe Unplug, NUDE etc. Pentru ca deservirea să fie cât mai rapidă, Orange a majorat considerabil numărul consultanţilor. Acum, 14 reprezentanţi ai companiei se află la dispoziţia clienţilor, pentru ca timpul lor de aşteptare să fie cât mai scurt.

Smart shop-ul este împărțit în:

Welcome Zone – clienții sunt întâmpinați de un reprezentant al magazinului, care le preia datele și îi ajută să primească direct pe telefonul mobil un bon de ordine.

Biroul de operațiuni rapide – pentru persoanele ce au nevoie de operațiuni simple, efectuate într-un ritm mai alert, spre exemplu pentru cei interesați de schimbarea tipului de SIM.

Zonele de atracție – posibilitatea de a folosi o bicicletă staționară, peste 600 de accesorii, peste 50 de accesorii inteligente, telefoane și tablete din portofoliul Orange, toate acestea fiind expuse in regim „live” accesibil pentru testare şi navigare liberă.

Smart shop-ul Orange este vizitat de aproximativ 600 de clienți în fiecare zi. Începând de astăzi, ei sunt aşteptaţi să descopere un nou concept de magazin, care să le aducă o experiență de cumpărare cu totul surprinzătoare cu ajutorul lumii digitale.

Versiunea Desktop