29.10.2015 toate
O familie înseamnă mereu împreună
Orange – mai aproape de ceea ce înseamnă familie pentru tine

În fiecare zi ai multe lucruri pe care vrei să le împărtăşeşti cu cei dragi. Pentru ca cele mai frumoase lucruri se întâmplă în familie, acum Orange îţi oferă posibilitatea să comunici cu cei apropiaţi atât cât ai nevoie. Prin noua ofertă dedicată familiei, Orange răspunde aşteptărilor tale de comunicare  şi te ajută să-ţi gestionezi corect banii, să achiţi lunar o singură factură pentru toată familia, dar şi să te asiguri că îi ai pe cei dragi la distanţa unui apel.

Ludmila Nistorică, Director Marketing şi Comunicare Orange Moldova: „La Orange te apropiem de ceea ce este important pentru tine. Pentru ca cei dragi să-ţi fie mereu aproape, acum vorbiţi între voi gratuit şi nelimitat oricând aveţi nevoie. În plus, aveți și 3 Numere Favorite nelimitat, gratuit. Pentru copii am creat abonamente junior, pentru ca cei mici să aibă acces la servicii şi să utilizeze internetul fără griji. În plus, pentru gestionarea mai simplă a facturii, cu noua ofertă ai posibilitatea să ai un singur cont pentru toata familia”.

Orange răspunde nevoilor esenţiale ale clienţilor săi. Lansarea ofertei dedicate familiei reconfirmă angajamentul strategic al Orange de a  conecta pe fiecare la ceea ce-i important în viaţa de zi cu zi. De asemenea, aceasta fortifică  noua filozofie a brandului Orange, prin care ascultă  şi răspunde  necesităților de comunicare ale tuturor.

Accesează aici pentru a cunoaşte totul despre oferta dedicată familiei.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.    Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi performantă reţea 3G+ şi 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.