Cu Orange ai parte de sărbători adevărate

Surprinde-i frumos pe cei dragi. Pune-le sub brad ceea ce-şi doresc: un smartphone, o tabletă sau un laptop, căci la Orange le poţi avea pe toate la un super preţ.

Alături de colindele preferate şi magia iernii, bucură-te de oferta PrePay la conectare: 3000 minute cu 3 Numere Preferate plus 3GB trafic Internet gratuit timp de 1 an.

Sărbătorile sunt cele mai adevărate în Familie. De aceea, cu oferta pentru Familie ai apeluri gratuite şi nelimitate cu toţi cei dragi, siguranţă cu Abonament Junior şi, exclusiv la Orange, noile smartphone-uri Lenovo A1000 şi Huawei Y560 dotat cu 4G, la cea mai bună ofertă în rate: 80 lei lunar şi 350 lei avans fiecare.

Cu Abonament Tigru 150 ai de toate ca să te distrezi din plin: 400 minute şi 400 SMS naţionale, 2,5 GB trafic inclus, şi un smartphone 4G cu un ecran impresionant de 5 inch: Microsoft Lumia 640, cu cea mai bună ofertă în rate: 195 lei lunar şi 500 lei avans.

În Noul An, vei avea parte de şi mai multe succese deoarece ai mii de idei pe Net cu Abonament Internet Tabletă de la 80 lei şi cu tabletele pe care le-am pregătit pentru aceasta campanie. Spre Exemplu Vonino iMart QSL, care este laptop şi tabletă totodată, cu noul Windows 10 deja instalat şi exclusiv la Orange, cu cea mai bună ofertă în rate: 200 lei lunar şi 0 lei avans, sau Vonino Epic M8, cea mai accesibilă tabletă cu 4G de la Orange şi care poate fi a ta la doar 100 lei lunar cu 0 lei avans.

Ştim că ai fost cel mai cuminte anul acesta, de aceea îţi facem un cadou bateria externă Orange Power Bar, oferită la procurarea oricărui smartphone de la Orange, pentru ca să-ţi ai telefonul mereu încărcat.

Bateria cadou se oferă la procurarea oricărui smartphone de la Orange, începând cu data de 30 noiembrie 2015, în limita stocului disponibil.

Iarna aceasta sărbătoreşti fără frontiere căci ai Internet în Roaming şi mai avantajos: doar 5 lei/MB, în perioada de până la 31 ianuarie 2016. Preţul promoţional este valabil pentru toţi operatorii recomandaţi, inclusiv în Rusia şi Ucraina. Adiţional, în oferta Orange Zone am inclus două destinaţii noi: Orange Israel şi T- Mobile Ungaria.

Fie ca 2016 să te aducă mai aproape de ce-i important pentru tine!