09.09.2008 toate
Papusa Cleopatra a ajuns in Moldova
Impreuna putem face mai mult

Astazi, Orange Moldova in parteneriat cu Centrul de Impresariat "Sens muzical" si Pavel Stratan au organizat o conferinta de presa, in cadrul careia au anuntat despre lansarea Papusii Cleopatra in Moldova.

Aceasta papusa o are drept prototip pe micuta cantareata Cleopatra Stratan, care la varsta de 3 ani a reusit sa cucereasca inimile admiratorilor de muzica din mai multe tari ale lumii si sa ajunga la varsta de 5 ani in cartea recordurilor Guiness.

Papusa este produsa la o fabrica din Spania si este de calitate europeana. De asemenea, ea are semne speciale de protectie, miroase a vanilie si este dotata cu un microcip, pe care este inregistrat megahitul Ghita. Este de mentionat faptul, ca aceasta papusa este primul produs autohton de acest gen.

Trei concerte exclusive pentru toti copii tarii

In Moldova, lansarea Papusii Cleopatra va avea loc prin organizarea a trei concerte exceptionale. La Chisinau in cadrul concertului vor participa cei mai talentati copii ai tarii, Pavel Stratan iar micuta Cleopatra va imparti autografe. La Balti si Cahul vor fi organizate concursuri pentru copiii talentati la cea mai buna interpretare a pieselor din repertoriul micutei vedete.:

  • 19 septembrie, 16.00 concert la Chisinau in scuarul Teatrului de Opera si Balet
  • 20 septembrie, 16.00 concert la Balti in piata Vasile Alecsandri
  • 21 septembrie, 16.00 concert la Cahul in Piata Independentei

O adevarata surpriza pentru toti copiii va fi sesiunea de autografe a micutei Cleopatra Stratan.

Papusa Cleopatra in exclusivitate in magazinele Orange

Papusa Cleopatra va putea fi procurata, in exclusivitate, in magazinele directe Orange.

Clientii Orange vor putea beneficia de posibilitatea de a procura Papusa Cleopatra la pret promotional.

  • Clientii noi care se vor conecta la Abonament, vor putea procura Papusa Cleopatra la pret promotional de 449 lei
  • Clientii existenti, Abonament si PrePay, vor beneficia de acelasi pret promotional, daca vor procura totodata si o cartela de reincarcare in valoare de 50 lei
  • ceilalti, pretul pentru Papusa Cleopatra va fi de 499 lei
Concursul SMS "Papusa Cleopatra"

O alta surpriza pentru clientii Orange este concursul "Papusa Cleopatra". Acest concurs va incepe pe data de 10 septembrie si va dura pana la finele lunii.

  • La acest concurs pot participa doar clientii Orange.
  • Pentru a se inregistra in concurs ei trebuie sa expedieze un SMS la numarul scurt 1717 si sa raspunda la intrebari despre Pavel si Cleopatra Stratan.
  • a castiga o papusa Cleopatra participantii trebuie sa acumuleze cel mai mare numar de puncte in una din zilele concursului.
Live CHAT cu Pavel Stratan
  • Fanii lui Pavel si ai Cleopatrei Stratan pot discuta live cu Pavel Stratan.
  • Pe data de 15 septembrie, incepand cu orele 17.00, toti doritorii pot intra pe Orange CHAT pentru a comunica in direct cu Pavel Stratan.
  • Cele mai interesante intrebari vor fi apreciate de Pavel Stratan.
  • Autorii acestor intrebari vor primi premii speciale, discuri si postere cu autograful Cleopatrei si a lui Pavel Stratan. Autorii celor mai originale cinci intrebari vor fi premiati aditional cu ctte o Papusa Cleopatra.

Vino sa alegi papusa ta