Cel mai avantajos card cobrand din Moldova

VictoriaBank în parteneriat cu Orange Moldova adaugă noi beneficii cardului cobrand VISA destinat clienţilor Orange, aducând cea mai avantajoasă combinaţie de puncte bonus, mai multă uşurinţă în folosirea serviciilor bancare şi mai multă siguranţă pentru banii şi tranzacţiile clienţilor.

Deţinătorii cardului primesc puncte bonus prin simpla folosire a acestuia în viaţa de zi cu zi, dar şi prin utilizarea serviciilor de deservire la distanţă „DA!” (Mobile Banking, Internet Banking, ATM Banking).

Începând de astăzi, punctele bonus acumulate pot fi folosite pentru a achita orice cumpărături şi servicii în magazinele directe Orange. Mai mult, beneficiarii de Puncte Bonus pot alege ca doar o parte din valoarea cumpărăturii să fie achitată cu puncte, iar restul cu bani.

Un alt beneficiu important este aplicaţia pentru smartphone „DA! Mobile Banking”, destinată exclusiv deţinătorilor acestui card.

Cu ajutorul aplicaţiei, clienţii au acces la informaţii actualizate despre toate cardurile proprii şi istoricul tranzacţiilor, pot achita gratuit facturile de utilități, serviciile Orange, alte servicii de telefonie, Internet şi TV, direct de pe telefonul mobil. De asemenea, clienţii pot transfera instant sume de bani între cardurile proprii sau la orice card din Moldova şi CSI.

Aplicaţia oferă mai multă siguranţă pentru cardurile clienţilor şi protecţie 100% împotriva tranzacţiilor neautorizate. Astfel, prin intermediul aplicaţiei poate fi activat serviciul „Protecţia cardului meu", care blochează orice tranzacţie cu cardul în perioada în care serviciul este activ. Utilizarea cardului devine posibilă, numai atunci când deţinătorul acestuia acordă o permisiune de pe telefonul său.

Nu în ultimul rând, utilizatorii aplicaţiei beneficiază de internet mobil gratuit şi nelimitat pentru utilizarea aplicaţiei în reţeaua Orange Moldova.

Printre alte beneficii ale utilizării cardului, menţionăm:

  • comision redus la deschiderea şi deservirea cardului;
  • alerte SMS gratuite pentru orice mişcare în cont, la activarea serviciul DA! SMS Banking;
  • reduceri de preţ la plata cu cardul în magazinele partenerilor VictoriaShopping și înscrierea automată în promoțiile organizate de Victoriabank sau VISA.

Informaţii suplimentare privind procesul de eliberare a cardului, precum şi criteriile de eligibilitate pot fi găsite la adresele www.orange.md/da, www.victoriabank.md/da, sau apelând Serviciul Suport Clientelă VictoriaBank la numerele 022-21-02-02, 022-21-03-03.