Sărbători "smart" alături de Orange Moldova

La Orange, sărbătorile au devenit „smart”. În toate magazinele găseşti acum o colecţie de accesorii inteligente, smartphone-uri exclusive, dar şi laptopuri şi tablete inovative. Surprinde-ţi apropiaţii, dăruind fiecăruia cadoul potrivit. Pentru pasionaţii de sport şi stil activ de viaţă, la Orange găseşti acum accesoriile Samsung.

Samsung Gear S. Samsung Gear S îţi permite să accesezi informațiile și notificările relevante iar, datorită mai multor feţe de ecran şi curele, poate fi asortat cu orice ţinută. Smartwatch-ul se conectează la rețele 3G, Wi-Fi sau Bluetooth, astfel încât poți efectua sau primi apeluri și mesaje chiar dacă ești departe de telefon. Cu Samsung Gear S ai mereu la îndemână un instructor de fitness. Şi asta pentru că dispozitivul are senzori multipli, GPS integrat și funcții S Health, ca să poată monitoriza activitățile fizice și antrenamentele tale. Cu Gear S te bucuri de o nouă experienţă mobilă, întrucât ai libertate de mişcare fiind mereu conectat la smartphone-ul tău, chiar dacă nu îl ai lângă tine.

Samsung Gear Fit. Samsung Gear Fit are un design special conceput pentru activități sportive. Cu ajutorul senzorului său cardiac, acesta îți oferă informații în timp real pentru a te susține și motiva să îți atingi obiectivele de fitness. Cu Samsung Gear Fit primești notificări în timp real cu privire la e-mailurile, SMS-urile, apelurile sau notificările tale astfel încât să fii la curent cu tot ce se întâmplă. În plus, aceasta îți permite să controlezi cu ușurință funcțiile de bază, cum ar fi respingerea apelurilor cu mesaje automate, răspunsul rapid la mesaje sau anularea alarmelor. Samsung Gear Fit este compatibil cu o gamă largă de smartphone-uri și tablete Galaxy, precum și cu numeroase aplicații ale unor dezvoltatori terți, oferind o conectivitate îmbunătățită la dispozitivele tale.

Pentru că la Orange sărbătorile sunt „smart”, acum ai posibilitatea să fii şi mai ingenios. Orange te aduce mai aproape de ceea ce înseamnă experienţă mobilă prin:

  • difuzoare portabile( lămpi Led, căni etc.),  pentru o experienţă sonografică inedită;
  • căşti performante ale renumitelor branduri internaţionale, pentru a fi conectat tot timpul la sunet;
  • kindle Wi-Fi, pentru ca lectura preferată să-ţi fie mereu în preajmă;
  • drone ce pot fi conectate la tabletă sau smartphone, pentru imagini HD şi o experienţă de zbor inedită ş.a.

Consultă catalogul Orange şi bucură-te din plin de sărbători „smart”.