De sărbători la Orange ai cele mai dorite cadouri

Surprinde-i frumos pe cei dragi  şi pune-le sub brad ceea ce-şi doresc: un smartphone,  o tabletă, un laptop sau accesorii inteligente. Acum la Orange ai cea mai bună ofertă în rate pentru cele mai populare smartphone:  0 lei avans şi doar 50 de lei lunar.

Exclusiv la Orange găseşti cadoul perfect pentru copilul tău –  smartphone-ul Lenovo A1000 – care poate fi conectat la Abonamentul Junior. Acesta  conţine tot ce are nevoie copilul tău pentru comunicare. Mai multe detalii.

Pentru cei care petrec mai mult timp în lumea virtuală, poţi  alegeţi  telefonul Huawei Y560 – un smartphone 4G recomandat cu abonamentul Colibri şi care oferă trafic nelimitat pe reţelele sociale. Mai multe detalii.

De sărbători poţi să-ţi surprinzi părinţii şi bunicii cu un telefon cadou pentru seniori. În exclusivitate la Orange găseşti un portofoliu de telefoane prietenoase celor în vârstă. Pentru seniori recomandăm smartphonele, Mobiwire Kiona si Microsoft Lumia 530. Acestea sunt uşor de utilizat şi au ecranul mare, pentru ca numărul format să fie citit uşor. Mai multe detalii.

La Orange ai tot ce-ți trebuie,  pentru a-i surprinde pe cei apropiaţi. Am pus la dispoziţia pasionaţilor de gadget-uri o colecţie inovativă de tablete.  Impresionează-i pe cei dragi cu 2 tablete accesibile Vonino, ce pot fi procurate în rate cu 0 lei avans iniţial:

  • Vonino iMart - un dispozitiv unic,  pe care îl transformi uşor în laptop sau tabletă. Aceasta are şi o husă smart cu tastatură;
  • Vonino Epic M8 - cea mai accesibilă tabletă promoţională 4G de la Orange.

Odată conectate la abonamentul Internet Tabletă de la Orange, se pot  bucura de toate avantajele 4G cu internet de mare viteză, în cea mai largă reţea 4G din Moldova.

La Orange, sărbători adevărate înseamnă şi cadouri generoase. La procurarea oricărui smartphone îţi facem cadou bateria externă Orange Power Bar, pentru ca  tu să ai  tot timpul telefonul mereu încărcat şi să fii conectat la tot ce este important pentru tine.