Doar SMS-uri cu ce-i important pentru tine

Începând cu data de 01.03.2016, titularii Abonamentelor Delfin 240, Tigru 350, Business Nelimitat 350 lei, 600 lei, 1000 lei şi 1500 lei, precum şi abonaţii ce au activată Opţiunea Nelimitat 80 lei vor putea expedia SMS naţionale nelimitat la cel mult 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare. SMS-urile naţionale expediate după depăşirea acestui volum vor fi taxate la tarif standard conform listei de preţuri Orange Abonament.

Scopul acestei prevederi este de a proteja clienţii Orange de spam (SMS publicitare nesolicitate).

Totodată, pentru abonaţii-persoane juridice care au nevoie de a expedia SMS-uri naţionale la un număr mai mare de destinatari diferiţi în scopuri legitime, Orange propune oferte adaptate la astfel de necesităţi: Orange Publicitatea Ta şi SMS Notificări.

Restricţia menţionată mai sus este prevăzută de Condiţiile de utilizare a noilor Abonamente Orange, publicate pe pagina web www.orange.md la lansarea Abonamentelor în cauză, dar va fi pusă în aplicare abia din data indicată mai sus.

În ceea ce îi priveşte pe abonaţii ce au activată Opţiunea Nelimitat 80 lei, aceştia, dacă nu sunt de acord cu această restricţie, pot rezilia contractul încheiat cu Orange pentru numărul la care au activată opțiunea, fără penalizări, prin transmiterea unei notificări scrise către Orange până la data de 29.02.2016 inclusiv, în caz contrar, se va considera că au acceptat modificarea respectivă.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la:

  • pentru persoane fizice – Serviciul Suport Clienți la tel. 777 sau 022 977 777
  • pentru persoane juridice – Reprezentantul Vânzări Corporative Orange sau Serviciul Suport Clienţi Corporativi la tel. 700 sau 022 977 700.