18.09.2008 toate
LIVE Chat cu Pavel Stratan

Luni, 15 septembrie 2008, de la 17:00 la 19:00, Orange a organizat Live Chat cu Pavel Stratan.

Clientii Orange au putut adresa lui Pavel intrebari si expedia mesaje prin SMS, folosind numarul scurt Orange Chat 2428.

Din tumultul de ravase Pavel a ales 5 mesaje, care l-au impresionat in mod deosebit. Autorii acestor mesaje vor fi premiati cu o papusa "Cleopatra".

Pavel a ramas surprins si foarte emotionat de multitudinea de felicitari si urari. In plus, el a remarcat experienta placuta in urma participarii la Orange Chat. "Este pentru prima oara cand particip la discutii cu fanii mei, prin intermediul unui astfel de serviciu multimedia. Nu am crezut niciodata ca acest fel de a comunica imi va provoca atatea emotii pozitive", a mentionat interpretul. De asemenea, el a tinut sa multumeasca tuturor celor care i-au adresat intrebari si urari pentru el si familia lui. "Nu m-am asteptat sa primesc atat de multe ravase. Dar ma bucur nespus ca am atatia fani la mine acasa. Multumesc din suflet tuturor celor care ma sustin, care mi-au scris, mi-au adresat intrebari si mi-au expediat cuvinte calde. Totodata, aduc sincere multumiri colaboratorilor companiei Orange, in special echipei multimedia, pentru ca mi-au oferit ocazia de a participa la o experienta unica."

Orange Chat este o comunitate activa de succes, care numara in prezent 30 000 de utilizatori inregistrati din intreaga Moldova.

Compania Orange organizaza a doua oara o activitate de acest gen. Prima experienta de succes a fost cu interpreta Geta Burlacu in pragul concursului Eurovision 2008.

Va multumim