Orange Moldova va avea un nou Director General

Grupul Orange anunţă astăzi, 4 februarie, schimbări în structura echipei de top management, condusă de Gervais Pellissier, Director General Delegat și Director Executiv pentru Europa, prin evoluţia câtorva funcţii manageriale cheie, care vor intra în vigoare la 1 mai, 2016.
Liudmila Climoc, care este Director General Orange Moldova de peste 7 ani, va finaliza mandatul în data de 30 aprilie şi va prelua poziţia de Director General al Orange România. În acelaşi timp, Grupul Orange l-a numit în funcţia de Director General al Orange Moldova pe Julien Ducarroz, Directorul Comercial al Orange România.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „În această perioadă, împreună cu echipa, am reuşit să fortificăm poziţia companiei de lider pe piaţa TELCO din Republica Moldova. Am dublat numărul clienţilor iar astăzi Orange Moldova deţine o cotă de piaţă de 57%. Am lansat servicii inovative şi tehnologii moderne. Avem în portofoliu două premiere mondiale, HD Voice şi HD Voice International pentru mobil. Investiţiile noastre au contribuit la crearea celei mai largi şi rapide reţele 4G din ţară, cu viteză de până la 300 Mbps. Sunt sigură că Orange Moldova va continua să-şi surprindă clienţii cu experienţe incomparabile, dar şi noi servicii utile şi inovative”.

Cu această ocazie, Gervais Pellissier, Director General Delegat și Director Executiv pentru Europa a menţionat: „Grupul Orange este foarte mândru că are o echipămanagerialăde succes şi de talie mondială, în Europa. Suntem bucuroşi să anunţăm noile schimbări, care înseamnă, de fapt, dezvoltarea echipei existente şi consolidarea sinergiilor privind operaţiunile noastre în jurul Europei. Am încredere deplinăîn această echipă şi aştept cu nerăbdare succesele din următorii ani”.

Julien Ducarroz este Director Comercial al Orange România, lider pe piaţa Telecom din România. El s-a alăturat echipei Orange România în 2007, în calitate de Director de Strategie, având misiunea de a coordona planificarea strategică a companiei. În mai 2009, el a fost numit în funcţia de Director Comercial, coordonând activităţile echipelor de vânzări, marketing, online, brand şi comunicare. Experienţa vastă a lui J. Ducarroz, obţinută pe parcursul a 15 ani de muncă în cadrul Grupului Orange, este centrată pe vânzări, online, tehnologii noi, strategii şi inovaţii.

Julien Ducarroz, Director Comercial Orange România:„ Pentru mine este o onoare să fiu numit în funcţia de Director General al uneia dintre cele mai de succes companii din Moldova. Îmi face o deosebită plăcere să mă alătur unei echipe extraordinare de profesionişti, care a demonstrat rezultate excelente. Împreună vom continua să construim succesul. Ca şi lider pe piaţa TELCO, Orange Moldova este axată pe necesităţile clienţilor pentru a le oferi zilnic o experienţă incomparabilă. Vom urma același curs al inovațiilor şi vom oferi servicii de înaltă calitate. Eu cred că Orange Moldova are un potenţial şi mai mare, pentru a accelera în explorarea altor oportunităţi de dezvoltare a noi servicii valoroase, pentru clienţii noştri din Moldova.”