Inovaţii de epocă alături de Orange Moldova

Clienţii Orange se bucură de o experienţă culturală incomparabilă. În premieră, cu suportul Orange Moldova, operator recunoscut pentru promovarea inovaţiilor în ţara noastră, peste 200 de exponate sunt prezentate într-o frumoasă colecţie  - „Invenţiile da Vinci”- la Chişinău. Tancul, acvalangul, aparatul de zbor, bicicleta, paraşuta, submarinul sunt doar câteva maşinării ce pot fi admirate în format tridimensional la Muzeul de Istorie din capitală.

Maria, vizitatoare: „Am văzut această expoziție în mi  multe orașe europene. Îmi face o deosebită plăcere să o admirăm şi acasă, în Moldova. Mă bucur că avem această posibilitate, întrucât asemenea „moştenire” mai rar întâlneşti în Chişinău”.

Tatiana, vizitatoare: „Această expoziţie este una foarte interesantă, în special pentru cei pasionaţi de inovaţii. Sunt aici atât de multe lucruri interesante pe care nici nu mi le-am imaginat că au existat în secolul 15”.

La expoziţie, vizitatorii au posibilitatea să cerceteze minuţios ideile revoluţionare ale maestrului. O atenţie specială este acordată secţiunii dedicată picturilor. Până pe 1 aprilie, toţi pasionaţii de inventică şi artă au posibilitatea să-l descopere pe Leonardo da Vinci ca şi inventator, artist, om de știință sau inginer. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina www.davinci.md

Dimitri Sergheev, organizator expoziţie: „Valoarea acestei expoziții reprezintă faptul că ai posibilitatea să cunoşti mai îndeaproape opera de geniu, gândită în epoca Renaşterii. Au trecut 500 de ani, dar aici sunt lucrări ale lui Leonardo pe care le folosim și în zilele noastre. Energia pe care o transmite expoziţia este una pozitivă şi ne dorim ca, cât mai mulţi oameni ai Moldovei să cunoască şi să „atingă” istoria”.

Multe dintre invenţiile geniului renascentist au contribuit la dezvoltarea mai multor inovaţii, de astăzi. La Orange, clienţii sunt promotorii inovaţiilor, care fiind transformate în servicii simple şi utile, le permit să se bucure la maxim de avantajele lor.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Graţie investiţiilor noastre, la Orange clienţii trăiesc experienţe incomparabile. Avem cea mai largă acoperire 4G şi cea mai rapidă reţea internet mobil, cu viteze de până la 300 Mbps. Suntem mândri să le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a beneficia la maxim de lumea digitală în reţeaua #1 din Moldova”.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.   Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi performantă reţea 3G+ şi 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.