Orange – angajatorul #1 în Moldova

Pentru al treilea an consecutiv, Orange Moldova a fost certificată Top Employer în Moldova și în Europa. De asemenea, Orange Moldova este una dintre cele 8 companii din lume, care au obținut și certificarea Top Employer la nivel Global - o recunoaştere a calităţii şi a mediului de lucru excelent oferit angajaților. Institutul Top Employers a evaluat politicile de resurse umane ale companiei în baza unor criterii cum ar fi managementul talentelor, planificarea forţei de muncă, recrutarea, dezvoltarea profesională, managementul performanţelor, cultura organizaţională, compensarea şi beneficiile angajaţilor. Prestigioasele trofee reconfirmă statutul Orange Moldova de operator social–responsabil #1 faţă de angajaţii săi.

Elvira NEAMŢU, Human Resources Director, Orange Moldova: „Resursele umane sunt cea mai mare valoare a unei companii. În toate activităţile noastre aplicăm standarde internaţionale atât în raport cu clienţii, cât şi cu angajaţii noştri. La Orange, fiecare angajat se bucură de un mediu de muncă sănătos şi prietenos, instruire de calitate, şanse de creştere în carieră şi multe beneficii sociale. Încurajăm angajaţii noştri să lucreze cu responsabilitate, le susţinem iniţiativele şi ne bucurăm împreună de succes”.

Standardele înalte aplicate de Orange în domeniul resurselor umane sunt apreciate de angajaţi.

Oportunităţi de creştere în carieră

Viorica MUNTEANU, Level 1 Customer Support Manager, Orange Moldova: „Eu am început să muncesc la Orange cu peste 17 ani în urmă. Am reuşit să demonstrez performanţă iar acum deţin poziţia de manager. Împreună cu cei peste 100 de colegi din echipa mea oferim asistenţă prin telefon, e-mail sau chat clienţilor companiei. Orange Moldova oferă toate posibilităţile pentru o creştere profesională. Aici, te bucuri de multe beneficii adiţionale salariului, faci parte dintr-o echipa care mereu te inspiră, te provoacă să creşti şi să te dezvolţi continuu. Sunt mândră de echipa Orange”.

Dezvoltare şi instruire profesională

Sergiu TOMESCU, Network Marketing and Market Studies Manager: „Pentru a deveni un specialist bine cotat pe piaţa muncii, trebuie să înveţi continuu. Investind an de an în educaţia mea, Orange m-a ajutat să-mi cunosc adevăratul potenţial, să mă perfecţionez şi să devin un adevărat profesionist. Compania mi-a oferit oportunitatea să merg la mai multe training-uri naţionale şi internaţionale, să învăţ din experienţa colegilor din alte ţări, sa-mi realizez ambiţiile de carieră. La Orange iniţiativa, ideile noi şi autodezvoltarea sunt mereu în vogă”.

Experienţa internaţională

Olga SURUGIU, Head of Direct Retail, Orange Moldova: „Sunt absolut convinsă că experienţa pe care o câştigi muncind la Orange, nu poate fi obţinută în nicio altă companie din Moldova. Vorbim aici despre atitudinea în raport cu angajaţii, accesul la sisteme inovative şi experienţă internaţională de business, de care ai parte zilnic. La Orange şansele să obţii progrese în carieră sunt reale, pentru că munceşti într-un grup internaţional, extins în peste 30 de ţări ale lumii”.

Top Employers este un program al Institutului Top Employers, cu sediul central în Olanda. Acesta este destinat recunoașterii angajatorilor care creează, la nivel global, condiții optime pentru angajații lor, care să le permită să se dezvolte pe plan profesional și personal.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.
Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi performantă reţea 3G+ şi 4G.Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.