Orange – mai aproape de inovaţii

În cadrul expoziţiei „Turism. Odihnă. Hotele”, desfăşurate recent la Chişinău, în perioada 07.04-10.04.2016, Orange şi partenerul său Samsung, în exclusivitate au prezentat noile produse şi oferte, pentru toţi vizitatorii, precum: Camera video cu transmitere online prin reţeaua 4G, ceasuri si telefoane inteligente, dar şi alte dispozitive performante care au putut fi testate  în cadrul evenimentului.

La standul amenajat la expoziţie, vizitatorii au  trăit din plin o lume digitală susţinută de un portofoliu de produse inovative precum: WiFi Car, Orange 4G Cam, ochelari realitate virtuală Gear VR, ceasuri Gear S2 Classic, tableta Samsung View şi altele.

În exclusivitate, la standul Orange a fost prezentată camera Gear 360. Cu ajutorul acesteia a fost realizat un filmuleţ cu balonul de aer, iar clienţii s-au bucurat de o experienţă la înălţime urmărindu-l cu ochelarii virtuali Gear VR  la standul Orange. Persoanele juridice au beneficiat şi de o ofertă specială. În perioada expoziţiei, la procurarea Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge au primit gratuit ochelarii Gear VR.

De asemenea, la eveniment au fost prezentate şi serviciile Orange Roaming.

Detalii

Expoziţia „Turism. Odihnă. Hotele” s-a desfăşurat în perioada 7 aprilie – 10 aprilie. În acest an au participat peste  100 de companii din Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Israel, România, Slovacia şi Turcia.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.  Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai largă reţea 3G+ şi 4G. Serviciile sale pot fi contractate pe teritoriul întregii țări prin intermediul a peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.

Versiunea Desktop