Orange Moldova lansează în exclusivitate ceasurile inteligente Vector

Orange Moldova îşi extinde portofoliul de dispozitive smart şi lansează în exclusivitate ceasurile inteligente Vector. Începând de astăzi, pasionaţii de accesorii de ultima generaţie au la dispoziţie şase modele de ceas pe care le pot achiziţiona din magazinele Orange din capitală, dar şi online de pe eshop.orange.md.

Ludmila NISTORICĂ, Director Marketing şi Comunicare Orange Moldova:„Orange Moldova este lider la capitolul inovaţii şi răspunde în mod continuu nevoii de conectivitate a clienţilor săi. Avem cel mai important portofoliu de produse exclusive smart, pe care astăzi îl completăm cu ceasul Vector. Acesta surprinde prin tehnologia intuitivă şi experienţa incomparabilă pe care o oferă utilizatorilor săi. Iar asta înseamnă să reconfirmăm unul dintre angajamentele strategice ale companiei prin care ne propunem să aducem tehnologia cât mai aproape de oameni.”

Vector este un produs unic, mulţumită designului, sistemului de operare propriu şi aplicaţiilor dezvoltate integral în România. Cu cele două colecţii – Luna, cu aspect rotund şi Meridian, cu carcasa dreptunghiulara – Vector se evidenţiază în rândul modelelor ceasurilor inteligente existente pe piaţa prin stilul său simplu şi rafinat. Fabricate din oţel inoxidabil alături de unii dintre cei mai pricepuţi fabricanţi de ceasuri din lume, cu finisaje bine conturate şi realizate inclusiv manual, ceasurile Vector sunt potrivite atât pentru ţinutele mai elegante, cât şi pentru cele sport şi casual.

Rareş FLOREA, CEE Director Comercial Vector: „În ultimul an, tehnologia propusă de Vector a stabilit noi recorduri pentru industria de wearables, fiind premiată pentru inovaţia adusă în domeniul său în numeroase gale din ultimul an. Ceasul se remarcă atât prin aspectul clasic şi elegant, prin autonomia bateriei de 30 de zile, nemaiîntâlnită pentru alte dispozitive din gama sa, cât şi pentru compatibilitatea cu cele mai importante sisteme de operare (iOS, Android si Windows Phone). Suntem încântaţi şi onoraţi că începând de astăzi Vector este disponibil clienţilor din Republica Moldova şi sperăm să devină în cel mai scurt timp opţiunea numărul unu în materie de dispozitive inteligente din regiune.”

Direct de pe ceasul Vector, utilizatorii pot să citească mesajele primite şi să preia sau să respingă apeluri prin apăsarea unui singur buton. De asemenea, tehnologia Vector permite ceasului să înveţe într-un timp foarte scurt aplicaţiile care trimit notificări şi poţi fi replicate pe ecranul dispozitivului, cât şi gesturile şi tiparele de somn pe care posesorul său le are şi să reacţioneze în conformitate cu acestea.

Cu Vector Watch, clienţii pot să vadă dintr-o singura privire ce întâlniri au programate în acea zi, îşi pot urmări activitatea fizica, seta alarme sau citi cele mai importante ştiri internaţionale. Mai mult, aceştia îşi pot controla muzica preferata direct de pe ceas, pot consulta lista de activităţi din Evernote şi seta temperatura din casa prin aplicaţia Nest. Conectarea la conturile din reţelele de socializare Twitter şi Facebook completează experienţa de folosire a ceasului. 

Cele douăzeci de feţe elegante ce se pot descarcă gratuit din magazinul virtual al Vector sunt potrivite atât pentru modelul rotund Luna, cât şi pentru cel dreptunghiular Meridian, putând fi uşor personalizate în funcţie de preferinţele şi nevoile posesorilor ceasului inteligent. Cu un simt puternic al inovaţiei şi păstrând totodată un aspectul elegant si intuitiv, platforma Vector este actualizata constant, realizându-se aplicaţii şi feţe noi.