Orange Moldova - 9 ani #1. Julien Ducarroz, noul Director General: „Vom continua să oferim experienţe de comunicare incomparabile”

Orange a celebrat cea de-a noua aniversare a brandului în Republica Moldova şi i-a urat bun venit noului director general al companiei, Julien Ducarroz. Evenimentul a fost onorat de prezenţa mai multor oficiali de la Chişinău, dar şi ai Grupului Orange.

Gervais PELLISSIER, Vicepreşedintele Grupului Orange: „Grupul Orange răspunde aspiraţiilor clienţilor şi nevoii de conectivitate. Iată, de ce facem investiţii majore în dezvoltarea reţelelor 3G şi 4G, în vederea extinderii ariei de acoperire şi oferirii Internetului mobil la cele mai mari viteze. Moldova a fost prima ţară din Grupul Orange în care a fost implementată tehnologia 4G, înainte de Franţa, Spania, Polonia, Belgia sau oricare altă ţară din grup”.

La Chişinău, reprezentanţii Grupului Orange au avut o întrevedere oficială cu Pavel Filip, Prim-ministrul Republicii Moldova. La întrunire, ei au discutat mai multe aspecte ce ţin de perspectivele de dezvoltare ale pieţei TELCO din ţara noastră  şi proiectele investiţionale ale Orange Moldova. De 9 ani,  Orange aduce în Moldova produse şi servicii accesibile, inovatoare, care simplifică viaţa de zi cu zi. Astfel, operatorul îşi reconfirmă noua promisiune de brand prin care îi apropie pe fiecare de ceea ce este esenţial pentru ei. Acest angajament îl onorează cu succes din octombrie 1998, când marca comercială VOXTEL a intrat pe piaţa din Republica Moldova, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.

Octavian CALMÂC, Viceprim-ministru, Ministru al Economiei: „Orange este unul din cei mai mari investitori din Moldova, nu doar numărul unu în domeniul tehnologiilor. Vreau să aduc sincere mulţumiri pentru toată colaborarea noastră pe care am avut-o pe durata mai multor ani”.

Liudmila CLIMOC, ex-Director General Orange Moldova: „Sunt foarte mândră de posibilitatea de a sărători astăzi, împreună 9 ani de la lansarea brandului Orange pe piaţa din Republica Moldova.  De 9 ani am adus în ţara noastră tot ce este mai inovativ în domeniul comunicaţiilor şi am reuşit să fim un trend setter pe piaţa TELCO. Împreună am avansat cu paşi rapizi, iar prin digitalizare să schimbăm viaţa noastră, în fiecare zi. Vreau să îi spun bun venit în echipa Orange Moldova şi să îi urez mult succes lui Julien Ducarroz”.

Julien Ducarroz a deţinut funcţia de director comercial al Orange România - un brand lider pe piaţa de peste Prut, cu peste 12 milioane de clienţi. Vasta experienţă profesională în domenii precum Marketing strategic, vânzări, tehnologii sau inovaţii, a obţinut-o timp de 15 ani de carieră în Grupul Orange.

Julien DUCARROZ, Director General Orange Moldova: „Experienţa profesională pe care am acumulat-o în România, cu siguranţă mă va ajuta să mă acomodez rapid. Pentru mine este o onoare să mă aflu aici. Orange Moldova este o companie foarte puternică, cu o agendă puternică, iar mie nu-mi rămâne decât să continui toate acţiunile prin care oferim clienţilor experienţe de comunicare incomparabile”.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova. Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi performantă reţea 3G+ şi 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.