Experienţe digitale incomparabile alături de Orange Moldova

Clienţii Orange se bucură din plin de experienţe digitale incomparabile. În calitate de partener al celui mai important eveniment din ţara noastră din domeniul IT - Moldova ICT Summit - Orange a prezentat mai multe produse şi servicii inovative,  disponibile exclusiv  pentru clienţii companiei.  Acestea au putut fi testate de către vizitatorii evenimentului la un stand special amenajat.

De asemenea, în cadrul unei prezentări publice, reprezentanţii Orange au vorbit despre cum tehnologiile susţinute de conectivitate de calitate ne pot simplifica viaţa. Orange Moldova este un lider la capitolul inovaţii şi răspunde continuu nevoii de conectivitate a clienţilor săi. Actualmente compania deţine cea mai largă reţea 4G, cu viteze de până la 300 MBps, dar şi cel mai larg portofoliu de servicii utile şi produse smart.

Wi-Fi în maşină.

Cu dispozitivul Car Wi-Fi de la Orange distracţia  devine mai accesibilă chiar și în timpul călătoriilor. Acum toată familia ta se bucură de conexiune la Internet Wi-Fi din mașină, prin crearea propriului hotspot 4G. Simultan pot fi conectate până la 10 dispozitive (cum ar fi tablete sau laptopuri) pentru ca toţi din maşină să poată naviga pe internet în acelaşi timp. Detalii.

Orange 4G Camera.

Camera Orange 4G oferă posibilitatea de a transmite direct pe YouTube, la viteze 4G, toate momentele frumoase din viața fiecăruia. Dispozitivul are o carcasă rezistentă la apă, SIM 4G încorporat, suport și ceas telecomandă cu Live-view inclus în pachet. Astfel, fiecare poate împărtăşi cu cei dragi toate momentele frumoase, prin streaming live direct pe YouTube, fără  a mai aștepta  ca filmuleţele să fie încărcate mai întâi. Detalii.

Orange Cloud.

Orange Cloud  oferă posibilitatea păstrării în siguranță  a  tuturor datelor şi accesarea mai uşoară a acestora de pe orice gadget. Astfel, tot ce este salvat în Orange Cloud devine disponibil automat pe toate dispozitivele utilizatorului şi pe cloud.orange.md, din orice colţ al lumii, oriunde există conexiune la internet. În Orange Cloud datele pot fi stocate de pe dispozitivele  Android, iPhone, iPad, iPod, MAC sau PC: poze, videoclipuri, muzică, documente, prezentări, chiar şi contacte sau evenimente din calendar. La fel de uşor, pot fi încărcate fișiere de pe orice purtător de date conectat la calculator, fie că este vorba de o cameră foto, card de memorie, DVD, CD etc. Detalii.