9 ani alături de cel mai iubit sport al moldovenilor

Spectacol de excepţie pentru amatorii de fotbal la cel mai aşteptat meci al anului - Cupa Moldovei Orange. Pentru al 9-lea an consecutiv, compania a susţinut competiţia finală dintre cele mai cotate echipe din Moldova: Zaria Bălţi şi Milsami Orhei. Lupta pentru trofeu a fost încinsă, iar mii de spectatori aflaţi în tribune au asistat la un spectacol fotbalistic impresionant. În premieră, Cupa Moldovei Orange a fost obţinută de Zaria Bălţi, golul câștigător a fost marcat în minutul 9 din prelungiri de Gheorghe Boghiu.

Julien DUCARROZ, Director General Orange Moldova: „ Felicitări câştigătorilor! Le urăm persevereţă şi succes în continuare. Orange Moldova este un susţinător fidel al fotbalului – cel mai iubit sport al moldovenilor. Pentru noi este foarte important ca clienţii Orange să se bucure de acces la evenimente sportive şi să trăiască spectacolul fotbalist din plin. Iată de ce, dezvoltăm continuu  produse, servicii inovative, concursuri interactive dedicate  microbiştilor. Şi asta pentru că la Orange, adevăratele vedete ale competiţiei sunt fanii”.

Pavel Ciobanu, Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Moldova: „Cu Orange Moldova colaborăm deja de 9 ani. Este un parteneriat frumos şi avantajos pentru fotbalul moldovenesc. Sportul are nevoie de asemenea companii, pentru a se dezvolta. Cu siguranţă alături de Orange vom continua să facem lucruri frumoase”.

Microbiştii moldoveni s-au bucurat din plin de duelul de zile mari pe stadionul Zimbru din capitală.

Ion Macovei, microbist: „A fost un meci pe cinste. M-am bucurat de competiţie alături de prietenii mei, cu care am venit aici, la stadion. Am rămas plăcut surprins de performanţa echipei de la Bălţi ”.

Pavel Popescu, microbist: „Eu urmăresc toate meciurile la etapele naţionale, dar şi internaţionale. Mi-a plăcut cum au jucat băieţii, iar lupta de pe teren s-a simţit la maxim şi aici, în tribune”.

Orange Moldova este un susţinător fidel al sportului. De 9 ani primul operator de telefonie mobila şi internet din ţara noastră a stabilit un parteneriat de succes cu Federaţia Moldovenească de Fotbal, sportivii bucurându-se de suportul companiei la diverse competiţii, naţionale şi internaţionale.