OrangeSponsorsYou.

Ești pregătit să fii adevărata vedetă a UEFA Euro 2016™?
Ne plac golurile spectaculoase și tehnica desăvârșită de pe teren, dar știm că suporterii sunt cei care creează cu adevărat magia fotbalului. La Orange îndreptăm reflectoarele către voi. Indiferent dacă ești suporter înrăit sau doar un tânăr talentat, dacă urmărești meciul live pe Stade de France sau scandezi de pe canapea, noi credem că meriți momentul tău de glorie.

Din 14 aprilie, Grupul Orange  a devenit sponsor şi furnizor oficial de servicii de telecomunicaţii al UEFA EURO 2016. Pentru a oferi fanilor recunoaşterea binemeritată şi a-i plasa în lumina reflectoarelor, grupul a lansat astăzi platforma globală de sponsorizare OrangeSponsorsYou. Aceasta este disponibilă în fiecare țară, cu beneficii pe măsură, astfel încât toată lumea să aibă ceva de sărbătorit, indiferent de rezultat. Orange deja a oferit  peste 3000 de bilete la meciuri și 200 de experiențe VIP pentru vizionarea antrenamentelor celor mai tari echipe. Tot astăzi, Orange lansează o nouă campanie globală de publicitate şi TV în 28 de țări, combinată cu un film ce va fi plasat pe platforma OrangeSponsorsYou.com, din 6 iunie. Aceasta îl are în rol principal pe Zinédine Zidane, care îi trimite pe cercetașii săi să cutreiere lumea pentru a găsi cei mai mari fani din lume. Fii alături de Zidane în experiența noastră 360° și descoperă o lume în care suporterul este eroul competiţiei.

Oferte exclusive pentru fanii fotbalului din Moldova

Cu ocazia campionatului Orange Moldova ţi-a pregătit oferte exclusive, accesorii recomandate de sport, știri și informații despre echipe, scoruri și clasament, dar și șansa de a ajunge în tribune la cele mai importante meciuri de la Campionat. Acum ai şansa să te bucuri de un pachet complet de beneficii, care te vor ajuta să fii un suporter cât mai activ, iar UEFA Euro 2016™ să devină cel mai bun turneu la care ai participat vreodată.

Ghiceşte scorul şi câştigă. Toţi cei care vor ghici scorul şi vor aduna puncte, vor putea câştiga bilete VIP la finala şi semifinala UEFA EURO 2016™ sau premiul mare - HYUNDAI Elantra.

Reduceri la wearables. Cumpărând un smartphone de la 3000 lei, clienţii beneficiază de o reducere de -30% la toată gama de brăţări şi ceasuri inteligente.

Opţiunea GO UEFA EURO 2016™. Fiind la UEFA EURO 2016™, clienţii vor avea cel mai bun preţ la internet mobil:100 MB la 100 lei în Roaming cu operatorul Orange France.

Dacă fotbalul este mai mult decât o pasiune pentru tine, ai la dispoziție o serie de servicii şi aplicaţii ca să nu ratezi niciun moment din ceea ce se întâmplă în sportul tău preferat.

Orange TV. Descarcă aplicaţia Orange TV şi priveşti live fotbal direct pe telefonul tău. Microbiştii vor avea posibilitatea să se bucure din plin de fotbal şi în centrul capitalei, unde în perioada 10 iunie – 10 iulie, va fi amenajat un orăşel sportiv.

Experienţe internaţionale pentru fanii moldoveni

Din 10 iunie microbiştii moldoveni au șansa să ia parte la crearea unui show de lumini spectaculos. În fiecare seară, la 10 minute după ultimul fluier al ultimului meci din zi, Turnul Eiffel va fi luminat în culorile țării care a jucat în acea zi și a primit cea mai mare susținere, obținută prin voturile fanilor pe social media. Astfel, microbiştii moldoveni vor avea posibilitatea să-şi susţină echipa preferată postând o imagine sau un clip video pe reţele sociale (cum ar fi facebook sau twitter), folosind hashtag-ul #OrangeSponsorsYou #(denumirea echipei). Chiar dacă echipa lor preferată nu va câştiga pe teren, fanii vor putea să-i asigure victoria pe reţele sociale şi să aprindă Turnul Eiffel în culorile acesteia. Showul de lumini va fi transmis live pe OrangeSponsorsYou.com.

De asemenea, pe durata fiecărui meci din competiţie, Orange va identifica cel mai pasionat suporter de pe stadion. Acesta va fi desemnat ca şi „Fanul Meciului” şi va fi plasat în lumina reflectoarelor. El va fi anunţat de UEFA în pauza dintre reprizele meciului şi fotografia sa va apărea pe ecranele stadionului, pe Tur Eiffel şi pe OrangeSponsorsYou.com. De asemenea, el va fi invitat pe teren pentru a primi oficial trofeul  „Fanul Meciului” oferit de Orange şi UEFA la sfârşitul jocului. Pentru a selecta Fanul Meciului, Orange va dedica o echipa de fotografi care vor căuta fanii ce îşi vor manifesta într-un mod creativ suportul pentru echipele lor preferate.

Fiţi cu ochii pe OrangeSponsorsYou.com pentru a trăi la maxim bucuria spectacolului fotbalistic.