Reţeaua Orange 4G apreciată cu marele premiu "Mercuriul de Aur", nominalizarea "Reputaţie şi Încredere"

Orange Moldova a fost distinsă la concursul Marca Comerciala a anului 2015 cu marele premiu „Mercuriul de Aur”, nominalizarea “Reputaţie şi Încredere”. Înalta apreciere este o recunoaşterea a calităţii serviciilor Orange accesibile consumatorilor din ţara noastră deja de 18 ani. Marele premiu reconfirma statutul companiei de operator #1 în domeniul telecomunicațiilor din Republica Moldova. Trofeul a fost înmânat Directorului General al Orange Moldova, Julien Ducarroz, în cadrul unei ceremonii oficiale organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Julien Ducarroz, Director General Orange Moldova: „Orange Moldova este onorată să fie premiată cu „Mercuriul de Aur” la acest concurs important pentru mediul de afaceri autohton. Notorietatea şi puterea brandului Orange se datorează milioanelor de clienţi aflaţi în reţeaua noastră. Vreau să le mulţumesc pentru votul de încredere acordat şi pentru faptul că apreciază eforturile echipei Orange pe care le depune zilnic, pentru a oferi o experienţa incomparabila.  Fiecare reuşită a noastră este şi cea a celor peste 2 600 000 de clienţi conectaţi la una dintre cele mai avansate reţele 4G din Europa cu o viteza de până la 300 de Mbps. Clienţii sunt cei care ne inspiră, ne fac mai puternici şi ne motivează să oferim mai mult”.

Orange Moldova este cel mai popular operator de servicii în domeniul telecomunicaţiilor din ţara noastră. Investiţiile companiei în transformarea noilor tehnologii în servicii utile şi accesibile, asigură poziţia de lider digital Orange Moldova. Portofoliul sau de servicii este unul vast şi include 2 premiere mondiale, HD Voice şi HD Voice International.

Actualmente, Orange Moldova  deţine cea mai extinsa arie de acoperire 3G+, disponibila pentru cca 99 la suta din locuitorii ţării. Graţie acestei tehnologii, serviciul Internet Acum 3G de la Orange este unul din cel mai popular serviciu de internet fără fir din Moldova. La Orange, consumatorii se bucură din plin şi de avantajele tehnologiei 4G. Cca 89,6% dintre ei au acum acces la internet de până la 300 de Mbps. In 2015, Orange Moldova şi-a consolidat statutul de operator nr. 1 şi prin implementarea proiectului naţional Orange Digital School al Fundaţiei Orange.