Vino să trăieşti emoţia Euro 2016

Orange aduce atmosfera Campionatului European în Orăşelul Sportiv din scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet. Vino să urmăreşti meciurile aşa cum îţi place: pe cele mai mari ecrane, cu prietenii, în aer liber, live şi vei putea să-ţi susţii echipa preferată la fel de parcă ai fi în Franţa. Vineri, 10 iunie, începând ora 20:00 dăm start distracţiei cu ceremonia de deschidere a Orăşelului Sportiv. Te aşteptăm cu muzică, dansuri, multe concursuri şi premii pe măsură. După care, la 22:00 vom urmări live primul meci de la Euro 2016: România- Franţa.

Toţi microbiştii de la nord se vor putea bucura de fotbal la Bălţi, în Orăşelul Sportiv Orange amplasat în piaţa „V. Alecsandri”. În capitala de nord, activitatea orăşelul va demara la 21:00 cu un show de zile mari, în cadrul căruia vom pune la bătaie premii Euro 2016 şi vom cânta împreună cu Ionel Istrati.

Te aşteptăm pe toată perioada Campionatului European, între 10 iunie şi 10 iulie, cu premii, voie bună, multă distracţie şi mult fotbal. Intrarea este liberă.

Scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu"

Versiunea Desktop