Suporterii sunt adevăratele vedete la Euro 2016

Orange Moldova a deschis porțile Orășelelor sportive în două cele mai mari orașe ale ţării, Chişinău şi Bălti, care vor funcționa pe toata durata Campionatului European de fotbal Euro 2016. Aceste evenimente sunt posibile în contextul parteneriatului global al Grupului Orange, unde Orange a devenit sponsor şi furnizor oficial de servicii de telecomunicaţii al UEFA EURO 2016.

Ludmila NISTORICĂ, Director Marketing şi Comunicare Orange Moldova: ”Pe toată durata campionatului clienții Orange au posibilitatea să fie conectați la pasiunea pentru fotbal: ecrane mari, pe care sunt transmise toate meciurile LIVE, internet 4G la viteze de până la 300 de Mbps şi WIFI gratuit, tombole zilnice şi multe premii. Avem înainte o lună plină de surprize. La Orange am dezvoltat un portofoliu larg de servicii şi produse dedicate, alături de care microbiştii vor trăi experienţe digitale incomparabile. De exemplu, “Ghiceşte scorul şi câştigă. Toţi cei care vor ghici scorul şi vor aduna puncte vor putea câştiga bilete VIP la finala şi semifinala UEFA EURO 2016™ sau premiul mare - HYUNDAI Elantra.”

Pentru a împărtăşi emoţiile, la Orange flecare se bucura de oferte dedicate pe toată durata campionatului:

  • Reduceri la wearables. Cumpărând un smartphone de la 3000 lei, clienţii beneficiază de o reducere de -30% la toată gama de brăţări şi ceasuri inteligente.
  • Opţiunea GO UEFA EURO 2016™. Fiind la UEFA EURO 2016™, clienţii vor avea cel mai bun preţ la internet mobil: 100 MB la 100 lei în Roaming cu operatorul Orange France.

Pascal VAGOGNE, Ambasadorul Franței în Republica Moldova: „Mulțumim companiei Orange, care ne-a adusa faza finală a campionatului de fotbal de la State de France în centrul orașului Chisinău.”

Ion, suporter: „Fotbalul e activ, suporterii sunt activi, totul e foarte bine! “

Dumitru, suporter:Ne-am distrat şi ne-am amuzat! Ne place atmosfera, foarte fine!”

Igor, suporter: „Îmi place! E foarte bine aici! Am fost în multe locuri, dar aici e cu totul special!”

Ghenadie, suporter: „Este o atmosferă frumoasă, îmi place!”

Orange vă așteaptă împreună cu prietenii la cel mai conectat eveniment din istoria competiţiei, atât la nivel internaţional, cât şi naţional, pentru a trăi experienţe incomparabile.