Norocoasa care a ghicit scoruri şi a câştigat

O fi bărbaţii înnebuniţi după fotbal, dar tot femeile sunt cele care se pricep mai bine la scoruri. Aceasta este concluzia după prima extragere a celui mai îndrăgit concurs de fotbal de la Orange "Ghiceşte scorul şi câştigă" de pe 16.06.2016, în urma căreia Luminița Vrabii a fost desemnată câştigătoare.

Luminița este o tânără din Făleşti care a intrat în posesia mult râvnitelor 2 bilete la semifinala EURO2016, cu cazare şi transport incluse. Semifinala de la EURO care va avea loc pe 06.07.2016, la Lyon, Franţa. Îi urăm drum bun Luminiţei, iar pe ceilalţi îi îndemnăm să joace activ, să adune 8 puncte sau mai mult până pe 19 iunie inclusiv şi să participe la cea de-a 2 extragere, în cadrul căreia se va decide soarta celorlalte 2 bilete la finala EURO2016 de pe 10.07.2016, din Paris, Franţa, cu transport şi cazare asigurate de Orange.

Îţi reamintim că, pe lângă biletele de la finala EURO2016, ai şansa să câştigi smarphone-uri de top marca Huawei și premiul mare- automobilul HYUNDAI Elantra.

Succes tuturor!

Detalii aici.