Orange – mai aproape de absolvenţii din Găgăuzia

Pentru al zecelea an consecutiv, Orange Moldova a fost partenerul general al evenimentului dedicat Zilei Absolventului din Găgăuzia.  Însoţiţi de rude şi prieteni, absolvenţii liceelor din mai multe localităţi s-au reunit la Comrat pentru a celebra împreună absolvirea liceului. Cei mai talentați 40 de tineri, care au înregistrat performanțe la studii  și în activitățile extra-curriculare, s-au bucurat de premii oferite de Orange – câte un smartphone.

Julien DUCARROZ, Director General Orange Moldova: „Susţinând astăzi tânăra generaţie înseamnă de fapt să investim în dezvoltarea ţării noastre pe viitor, acesta fiind şi unul dintre angajamentele noastre strategice. Suntem absolut convinşi că dezvoltarea unei ţări merge mână în mână cu progresul tehnologic, iată de ce, pentru Orange investiţiile în dezvoltarea reţelei au devenit o prioritate. Suntem mândri că astăzi reţeaua noastră 4G este #1 în Moldova, iar cca 3 milioane de oameni pot accesa cea mai largă şi cea mai rapidă reţea din Moldova, cu viteze de până la 300 Mbps. Investiţiile noastre în dezvoltarea ţării reconfirmă angajamentul nostru strategic de a-l apropia pe fiecare de ceea ce este esenţial pentru el. ”

Guvernatorul autonomiei, Irina Vlah, sub auspiciile căreia a fost organizat evenimentul, a menționat în discursul său despre importanţa acestei zile pentru părinți, profesori, dar și pentru absolvenți. Oficialul le-a urat tinerilor succes în viață și baftă la admiterea în instituțiile de învățământ superior şi a mulţumit Orange Moldova pentru fidelitatea de care a dat dovadă față de acest eveniment, dar și pentru contribuția adusă de companie în susţinerea şi promovarea generaţiei tinere.

Irina VLAH, Guvernatorul Găgăuziei: „Sunt bucuroasă că astăzi, în această Piață, s-au adunat toți absolvenții Găgăuziei, cu părinți și profesori. Această frumoasă sărbătoare nu ar fi avut loc dacă nu ar fi fost partenerii noștri. Le doresc tuturor absolvenţilor să fie fericiți, iar viaţa să le fie marcată de evenimente frumoase și memorabile”.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de mai mulţi interpreţi şi grupuri de dansatori autohtoni. Cu multă bună dispoziţie, dar şi nostalgie, tinerii şi-au luat rămas bun de la viaţa de şcolar.

Alina ȚUGUI, absolventă: „Mă simt fericită şi împlinită, pentru că sunt printre cei mai buni elevi din Găgăuzia. Acest premiu oferit de Orange este un simbolic care mă motivează să fiu la fel de competitivă la studii şi pe viitor”.

Dan MIHĂLCEANU, absolvent: „Am emoţii controversate. Sunt bucuros că am finalizat 12 ani de studii, dar şi trist în acelaşi timp pentru că mă despart de colegii mei, alături de care am trăit multe întâmplări şi emoţii pozitive”.

Orange este #1 în Moldova în domeniul responsabilităţii sociale corporative, fiind operatorul cu cele mai mari investiţii în dezvoltarea proiectelor sociale în domeniul educaţiei digitale şi a ocrotirii sănătăţii. Acum 6 ani, compania a creat propria fundație de binefacere, alături de care a investit până în prezent zeci de milioane de lei în susţinerea tinerei generaţii prin burse de studii, incluziunii digitale a elevilor din mediul rural, suport financiar pentru tineri în dezvoltarea afacerilor în IT, facilitarea accesului la programe culturale pentru copii din familiile social – vulnerabile, dar şi facilitarea accesului la servicii medicale de calitate prin dotarea spitalelor cu echipamente performante.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.   Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi performantă reţea 3G+ şi 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.