MOLDOVA SUV MARATON 2016

12 aventurieri moldoveni la bordul a 6 suv-uri îşi propun să cucerească şi să arate publicului minunata geografie necunoscută a Moldovei în cadrul unei competiţii-maraton.

De la centrul ţării spre Nord, de la Nord la Vest, de la Vest la Sud, de la Sud spre Sud-Est, de la Sud-Est spre centru. Pe trasee naţionale bune şi mai puţin bune. Pe drumuri provocatoare acoperite cu prundiş şi mii de denivelări. Iar uneori şi pe scurtături neverosimile prin offroad! 6 echipe concurează la bordul a 6 SUV-uri, la înaintare în condiţiile minunatei geografii necunoscute a Moldovei, la fiabilitate şi eficienţă în consum, într-o relatare online continuă, pentru a arăta întregii naţiuni cât de frumoasă este, de fapt, ţara noastră!

Comunicarea online continuă datorită Orange Moldova, partenerul acestei expediţii care asigură echipajele cu acces nelimitat la conexiune internet de mare viteză. Fiecare automobil expediţional este dotat cu un router Car Wi-Fi, care nu se descarcă niciodată, pentru că foloseşte priza de alimentare a maşinii. Se setează o singură dată parola de acces a dispozitivului care se conectează la reţeaua Wi-Fi a maşinii (smartphone, laptop, etc), asigurînd conexiunea online permanentă. Pot fi conectate până la 10 dispozitive simultan.

Start maraton: 14 iulie 2016, ora 08:00 dimineaţă, din Chişinău.
Distanţa ce urmează a fi parcursă: 1,200-1,400 km
Durată: 5 zile, cu înnoptări în aer liber, pensiuni turistice sau hotele din ţară.

Relatările proiectului vor fi publicate în permanenţă pe durata proiectului pe următoarele platforme: