La Orange, fanii au fost vedetele UEFA EURO 2016.
A fost desemnat câştigătorul automobilului oferit de Orange

La Orange, adevăratele vedete ale campionatului european de fotbal au fost fanii. UEFA EURO 2016  a fost cel mai conectat eveniment din istoria competiţiei, iar timp de 4 săptămâni microbiştii din toată lumea au trăit la maxim emoţia spectacolului fotbalistic.  Ca parte a campaniei sale pentru UEFA EURO 2016,  Orange Moldova  a dezvoltat evenimente inedite, concursuri cu premii generoase care le-a oferit şansa de a ajunge în tribune la meciurile celor mai titrate echipe, dar şi  oferte exclusive pentru ca fiecare să aibă oportunitatea de a se conecta la ceea ce este esențial pentru el.

Julien DUCARROZ, Director General Orange Moldova: „UEFA EURO 2016 a fost cel mai conectat eveniment din istoria competiţiei, atât la nivel internaţional cât şi naţional.  Ecranele mari din orăşelele sportive pe care au fost transmise toate meciurile LIVE, tombolele zilnice, concursurile cu premii generoase, accesul la WiFi gratuit, dar şi  cea mai avansată reţea internet 4G cu viteze de până la 300 de Mbps i-au conectat continuu pe clienţii Orange Moldova la pasiunea lor pentru fotbal. De asemenea, am dezvoltat şi un portofoliu larg de servicii şi produse dedicate, alături de care microbiştii au trăit experienţe digitale incomparabile”.

Toţi fanii au avut posibilitatea să se bucure de un pachet complet de beneficii oferit de Orange.  Special pentru ei a fost creată platforma OrangeSponsorsYou, care le-a permis să nu rateze nici un moment din sportul lor preferat.

Automobilul Hyundai Elantra şi-a găsit câştigătorul

Cel mai popular concurs organizat de Orange Moldova a fost „Ghiceşte scorul şi câştigă”, desfăşurat în perioada  31 mai  – 10 iulie. În cadrul acestuia microbiştii au expediat sms-uri cu pronosticurile meciurilor, iar cei care au ghicit scorurile au acumulat puncte. Peste 20 de mii de fani au participat la concurs şi au ghicit peste 50 de mii de scoruri.

Cei mai norocoşi au câştigat: telefoane inteligente, bilete VIP la finala şi semifinala UEFA EURO 2016. Peste 1000  de microbiştii care au intuit rezultatele a cel puţin 17 meciuri au intrat în competiţia pentru marele premiu al concursului – automobilul Hyundai Elantra. Câştigătorul a fost selectat online şi în mod aleatoriu,  în direct la postul  de televiziune Prime.

Ana LUCHIAN, câştigătoare: „Sunt foarte fericită că am câştigat această maşină. Orange mi-a făcut o mare surpriză, chiar nu m-am aşteptat. Graţie acestui concurs campionatul european de fotbal a devenit mai interactiv şi mai interesant”.

Pe lângă automobilul Hyundai, pe 12 iulie Orange a mai oferit şi alte premii. 6 participanţi la concursul „Ghiceşte scorul şi câştigă” au primit

în dar telefoane inteligente: Huawei P9, Huawei P8 şi Huawei P8 lite. Grigore Stah, Sergiu Petrovschi şi Dumitru Dascal au fost desemnaţi câştigători prin extragere.

Alţi 3 câştigători au intrat în posesia premiilor acumulând un număr maximal de puncte. Este vorba de Dorian Lacatus  (42 de puncte), Vladimir Bosneac (30 de puncte) şi  Petru Efros (29 de puncte).

Spectacol fotbalistic incendiar

Pe toată durata campionatului, în orăşelele sportive amenajate de Orange la Chişinău şi Bălţi, microbiştii au avut posibilitatea să privească live meciurile susţinute de cele mai cotate echipe. În centrul capitalei, atmosfera a fost una incendiară. Emoţia spectacolului fotbalistic a fost trăită  la maxim de cca 10 mii de moldoveni care au urmărit cu nerăbdare finala campionatului.

Ion, microbist: „Am venit aici împreună cu prietenii să urmărim meciul dintre Portugalia şi Franţa. Orăşelul este amenajat frumos, iar distracţia e şa mare loc de cinste”.

Petru, microbist: „Sunt bucuros că am văzut un asemenea meci. E plăcut! Am susținut Portugalia cu toată inima şi am crezut în această echipă de la început. Sunt mândru de echipa mea, iar meciul a fost foarte frumos”.

Orange este un susţinător fidel al sportului atât la nivel internaţional, cât şi naţional. Este pentru a doua oară când Grupul alături de  UEFA organizează campionatul european de fotbal. De 9 ani Orange Moldova a stabilit şi un parteneriat de succes cu Federaţia Moldovenească de Fotbal, sportivii bucurându-se de suportul companiei la diverse competiţii, naţionale şi internaţionale.