SUV Maraton 2016 – experienţe digitale incomparabile în reţeaua Orange 4G

Cu Orange 4G, cea mai avansată reţea din Moldova, eşti conectat oriunde şi oricând. În calitate de partener al Moldova SUV Maraton 2016, expediţie prin care 12 aventurieri şi-au propus să arate publicului geografia necunoscută a Moldovei, Orange a oferit participanţilor acces nelimitat la internet de mare viteză.  Ei au urcat la bordul a 6 SUV-uri, fiecare automobil fiind dotat de Orange cu un router Car Wi-Fi. Graţie conexiunii de calitate de la Orange pe întreg teritoriul ţării, participanţii au avut posibilitatea să relateze online provocările competiţiei.

Ludmila Nistorică, Director Marketing şi Comunicare Orange: „Cu dispozitivul Car Wi-Fi participanţii au fost tot timpul conectaţi la pasiunea lor. Graţie conexiunii de calitate de la Orange ei au avut posibilitatea să împărtăşească instant emoţiile aventurii. Orange este un lider la capitolul inovaţii, iar actualmente deţine cea mai avansată reţea 4G din Moldova, cu viteze de până la 300 MBps. Pentru a răspunde  nevoii de conectivitate ale clienţilor noştri oferim şi cel mai larg portofoliu de servicii şi produse smart, pentu ca fiecare să se bucure din plin de experienţe digitale incomparabile”.

Startul SUV maratonului a fost dat la 14 iulie 2016, ora 08:00 dimineaţă, din Chişinău. Ei au urmat traseul: centrul ţării spre Nord, de la Nord la Vest, de la Vest la Sud, de la Sud spre Sud-Est, de la Sud-Est spre centru. Pe drumuri provocatoare acoperite cu prundiş şi mii de denivelări, participanţii au parcurs o distanţă de cca 1,200 de km, făcând popasuri în diferite localităţi ale Moldovei. Maratonul s-a desfăşurat timp de cinci zile.

Oleg Efrim, participat al maratonului: „Eu sunt unul dintre cei  99, 5 la sută din populaţia ţării care nu a fost în multe locuri de pe harta Moldovei. Sunt mândru că le-am putut vedea şi povesti şi altora despre experienţa mea”.

Cu dispozitivul Car Wi-Fi participanţii la maraton au avut conexiunea la internet continuă. Dispozitivul nu se descarcă niciodată, pentru că foloseşte priza de alimentare a maşinii. Printr-un singur click oferă conexiunea permanentă online pentru laptop, telefon sau tabletă. Cu Car Wi-Fi pot fi conectate până la 10 dispozitive simultan.  SUV Maraton se află la cea de a treia ediţie.

Ilie Toma, coordonatorul expediţiei: „Maratonul a fost o călătorie excepţională, dar şi un succes pentru noi. Fiecare dintre participanţi a răspuns cu succes provocărilor expediţiei. Conceptul acesteia presupune comunicarea online continuă, care a fost posibilă cu ajutorul

conexiunii  Orange 4G, disponibilă în toată ţara. Dispozitivele Car Wi-Fi ne-au permis să transmitem live imagini cu cele mai frumoase porţiuni ale traseului. Graţie susţinerii Orange, partener al maratonului, am reuşit să desfăşurăm o expediţie interactivă şi să arătăm publicului larg cât de frumoasă este Moldova.”.

Mai multe detalii despre competiţie puteţi afla accesând http://piataauto.md.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.   Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai avansată reţea 3G+ şi 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.

Versiunea Desktop