Orange Moldova, contribuabil cu grad înalt de credibilitate

Inspectoratul Fiscal Principal de Stat a oferit Orange Moldova certificatul şi titlul de „Contribuabil cu grad înalt de credibilitate”. Înaltul titlu este o reconfirmare a aportului companiei în promovarea civismului fiscal, conformării la onorarea obligaţiunilor fiscale, dar şi a stabilirii relaţiilor de parteneriat cu administraţia fiscală. În acelaşi timp, certificatul de credibilitate reprezintă o recunoaştere a gradului înalt de conformare fiscală voluntară prin calcularea şi raportarea corectă, dar şi asigurarea transparenței evidenței contabile a activității desfășurate, conform reglementărilor în vigoare. Prin înscrierea în palmaresul său a acestui titlul, Orange îşi reconfirmă statutul de operator social-responsabil care pe lângă investiţiile în promovarea serviciilor şi produselor digitale, contribuie la dezvoltarea societăţii prin veniturile aduse la bugetul de stat. În 2015, compania a fost unul dintre cei mai mari contribuabili.

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova. Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi avansată reţea 3G+ şi 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări.

Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.