#internetulinspira. Vezi cine sunt cei 10 câştigători ai concursului organizat de Orange

S-au distrat, au creat cinemagraph-uri şi s-au bucurat de premii! Orange Moldova a desemnat câştigătorii concursului #internetulinspira. Astfel, toţi cei care în perioada 7 septembrie – 30 septembrie, au creat cinemagraph-uri, le-au încărcat pe pagina dedicată - internetulinspira.orange.md au avut şansa să intre în posesia unor premii oferite de Orange. 

Zece participanţi care au acumulat cele mai multe voturi din partea internauţilor s-au ales cu vouchere în valoare de 2000 lei. Trei dintre ei, au fost desemnaţi de către un grup de experţi în comunicarea digitală ca fiind cei mai creativi şi au primit în dar câte o tabletă. Evenimentul de premiere a câştigătorilor a avut loc pe strada pietonală din capitală. Premiile au fost înmânate de protagonistul campaniei de comunicare dedicată noilor abonamente Orange – Ilie, unul dintre cei mai faimoşi vloggeri din Moldova.

Câştigătorii concursului #internetulinspira care au beneficiat de certificate cadou sunt:

  1. Tatiana Cemârtan
  2. Felicia Cerbu
  3. Angelica Greiţer
  4. Cristina Jorovlea Rosca
  5. Victoria Ungureanu
  6. Catalina Ionascu
  7. Alex Olaru
  8. 8.Vasile Ionita
  9. Diana Romanov
  10. Denis Isacov

Tatiana Cemârtan, Angelica Greiţer şi Vasile Ioniţă au primit în dar şi câte o tabletă performată. Apreciate pentru originalitate, cinemagraph-urile lor au acumulat cele mai multe puncte din partea grupului de experţi.

Concursul #internetulinspira a fost organizat de Orange în contextul lansării noilor Abonamente – Colibri, Tigru şi Delfin – ofertă ce aduce utilizatorilor mai mult trafic Internet mobil. Graţie ofertei generoase acum fiecare are posibilitatea să navigheze în cea mai avansată reţea 4G cu viteze de până la 300 Mbps.

Mai multe detalii despre noile Abonamente Orange aflaţi aici.